My Week In Pictures #34

Hoi allemaal! Ik heb weer een My Week In Pictures voor jullie. Afgelopen week Heb ik veel voorgewerkt aan Beautylisz, heeft mijn vriend z’n rijbewijs gehaald en ben ik naar de Pop-up store geweest van Modemusthaves! kijk je mee?

Woensdag
Woensdag was het eindelijk zover! Anthony deed voor de tweede keer praktijk examen. Zenuwachtig stapte hij de auto in. Na ongeveer 5 kwartjes belde hij me eindelijk op met het goede nieuws, HIJ IS GESLAAGD! Super trots op hem. Nu nog sparen voor een auto zodat we leuke uitjes kunnen maken met z’n tweetjes!

woensdag 2Ik ben deze week veel bezig geweest voor Beautylisz. Al heel veel product foto’s gemaakt en voorgewerkt! Voelt goed en ik vind fotograferen een van de leukste dingen die er zijn (naast bloggen dan :)).

vrijdag 3
Deze week Opende de Pop-up store van Modemusthaves haar deuren en daar was ik natuurlijk bij! voor een volledig verslag en shoplog bekijk deze post: Vrijdag
Een tijdje terug had ik me ingeschreven voor de HEMA Blog Academy. Op 29 augustus kreeg je een bericht of je uitgenodigd was op niet. En ik ben uitgenodigd, yeeey! Woensdag 10 september ben ik bij dit evenement. Zijn er nog meer mensen die erheen gaan?

vrijdag 2
Bijna de hele week zat ik te wachten op de PRETTYBOX. Ik wist namelijk dat hij afgelopen week zou komen. Iedere keer dat de bel ging hoopte ik dat het de PRETTYBOX was! Helaas ging deze week aardig vaak de bel en werd ik vaak teleurgesteld. Maar vrijdag was het dan eindelijk zo ver woohoo! Lees een volledig artikel hier:
Even een selfie op de fiets met mijn nieuwe zonnebril van Modemusthaves!

ZondagZondag is voor mij en Anthony de dag dat we meestal uitgebreid lunchen. Vandaag hadden we dit voor onszelf gemaakt, het was erg lekker!

 

Hebben jullie een leuke week gehad?

Liefs,

Melissa x.

 

 

9 gedachtes op “My Week In Pictures #34”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *