And The Winner is…

1s

Hoi allemaal!  Vandaag ga ik de winnaar bekend maken van de Marc Jacob Daisy mini’s! Er is echt massaal mee gedaan met deze win-actie en dat vind ik echt onwijs leuk. Jammer genoeg kan ik ze maar een keer weggeven. Het liefste had ik ze jullie allemaal gegeven, maar dat kan helaas niet.

Nu vind ik het dus heel lastig om er random iemand uit te pikken, dus heb ik een app gedownload waar ik al jullie namen in heb gezet. De app kiest dan een naam uit en dat word dan de winnaar! Aah ik wint dit zo spannend!

Nou daar gaan we! AND THE WINNER ISSSS…IMG_2562

 

Emma, Gefeliciteerd! Ik ga even persoonlijk contact met je opnemen, zodat ik ze zo snel mogelijk naar je toe kan sturen.

Iedereen super bedankt voor het meedoen! Hou Beautylisz goed in de gaten want er komen nog meer win-acties aan!

Liefs,

Melissa x.

6 gedachtes op “And The Winner is…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *