Review: W7 In The Buff Palette

IMG_9296Hoi allemaal, Ik had zoveel goeds gehoord over het W7 In The Buff Palette, dat ik wel heel nieuwsgierig was geworden! Na een tijdje heb ik hem dan toch maar gekocht. En ik ga hem uitgebreid voor jullie testen! 

Het W7 palette is de dupe van de Urban Decay Naked 2 palette, en hij moet onwijs goed zijn. Ik vind dat de verpakking al aardig overeen komt, Natuurlijk zie je dat het W7 palette er wat goedkoper uit ziet, maar dat maakt mij in ieder geval niet zo veel uit!

IMG_9295Dit is de binnenkant van het palette. Ook dit ziet er redelijk hetzelfde uit. Wel zit er bij het Urban Decay palette een spiegel in de deksel en staat onder de oogschaduwen de naam van de kleur. Bij het W7 palette zit geen spiegel en staan de namen achterop het doosje. Er zitten in totaal 12 kleuren in. Zoals je kan zien komen de kleuren echt heel erg overeen. Ook zit er een kwastje bij die je kunt gebruiken bij het maken van je ooglook, maar over het kwastje ben ik niet zo erg tevreden, gebruik toch liever gewoon mijn eigen dagelijkse kwasten.

IMG_9334Hier heb ik de eerste 6 kleuren voor jullie geswatched. Sorry dat de eerste kleur zo slecht te zien is. De kleur lijkt zo erg op mijn huidskleur! Zoals je ziet is er met de pigmentatie niks mis. Wat een onwijs mooie kleuren!

IMG_9335En dit zijn de andere 6 kleuren, Wat een pigmentatie! Dit zijn de wat donkere kleuren. Van de 12 oogschaduwen zijn er 3 mat en de rest met glans/schimmer erin. Helaas is het metallic effect bij het W7 palette iets minder dan bij het Urban Decay palette. Maar wat je voor het geld krijgt vind ik al heel wat! Ik ben blij en ga zeker ook de andere palettes uitproberen!

IMG_9379IMG_9377Dit is een van de vele looks die ik heb gemaakt met het W7 palette! Ik ben echt heel erg onder de indruk van dit palette. De kleuren komen heel erg overeen met het Urban Decay Naked 2 palette en de pigmentatie is super! Daarbij is het W7 palette nog eens hartstikke goedkoop (€7,99) Urban Decay (+-€45,00).

je kunt het W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette onder anders kopen op: www.alicejo.com

Liefs,

Melissa x.

3 gedachtes op “Review: W7 In The Buff Palette”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *