The Fairytale #TAG

Hoi allemaal, ik kwam deze Tag tegen op internet en ik vond hem wel erg leuk en origineel! Zo komen jullie ook weer wat meer over mij te weten!
disney-princess-fairytale
Rapunzel: Hou je ervan om buiten te zijn?
Ja, Ik ben wel een buiten persoon; als het droog en mooi weer is tenminste. Met nat en koud weer vind je me eigenlijk alleen maar binnen.

De wolf en de zeven geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Nee, ik heb eigenlijk meestal alles meteen door. Vooral de tijd toen ik nog op school zat. Klasgenoten die geintjes probeerde uit te halen had ik altijd in de gaten. Vorig jaar met valentijnsdag had ik zelfs door dat mijn vriend achter mijn rug om plannen had gemaakt voor die dag. Ik kon hem helemaal vertellen wat hij van plan was zonder dat ik ervoor gezocht had of iets.

De zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb een broertje van 17 jaar oud. 2 zusjes van 2,5 en een zusje van 6 maanden. Mijn broertje zit altijd in zijn kamer dus die zie ik niet zo vaak. Mijn zusje Indy heb ik een goede band mee. En mijn andere twee zusjes zie ik niet zo heel vaak omdat ze bij mijn vader wonen.
SleepingBeauty
Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per dag?
De laatste tijd eigenlijk heel veel, zo’n 10 tot 11 uur per nacht. Helaas kan mijn lichaam de laatste twee jaren minder aan. Eerst was ik echt een avond mens en vond ik het moeilijk om te stoppen waar ik mee bezig was en sliep ik vaak maar 4 tot 6 uurtjes. Als ik nu niet meer dan 6 uur slaap voel ik me echt belabberd.

Belle en het beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen?
Behulpzaamheid, passie, positiviteit en oprechtheid. Ik denk dat ik dat de belangrijkste dingen vind. Met deze mensen heb ik eigenlijk meteen al een goede klik.

De kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
De oneerlijkheid in het leven. Wij die hier met alle luxe kunnen wonen, terwijl er andere delen wan de wereld mensen en dieren omkomen van de armoede, ziektes en ellende! Ook kan ik de mens niet begrijpen rondom de homo-wetten. Dit maakt me vaak erg boos!

Sjaak en bonenstaak: Welke planten staan in jou huis?
Ikzelf heb geen bloemen in mijn kamer, ja alleen twee zwarte nep rozen die ik ooit gekregen heb. Mijn moeder daarentegen heeft altijd wel een bloementje in de woonkamer staan. Ook staan er verschillende planten waar ik de namen allemaal niet van weet.

De gelaarsde kat: Heb je huisdieren?
Op dit moment hebben we ÊÊn hond genaamd Diesel. Het is een labrador en hij is ontzettend lief. Hier en daar wat sloom, maar dat komt omdat hij een spierziekte heeft. Een paar weken geleden hebben we onze andere hond, Matino, in laten slapen. Dat was erg zwaar. De naam heb ik verzonnen en hij is 14 jaar oud geworden. Het was een kleine mooie en lang fitte Jack Russel. Hij zal voor altijd in mijn hart blijven!
T067
Sneeuwwitje: beschouw je jezelf als mooi?
Om eerlijk te zijn vaak niet. Ik voel me vaak onzeker over mijn uiterlijk. Mijn huid is ontzettend wit, net als Sneeuwwitje. Mensen denken snel dat ik ziek ben. Sinds ik gestart ben met mijn blog en me ook wat meer bezig houd met make-up en mijn uiterlijk krijg ik steeds vaker complimentjes over hoe ik eruit zie, dat doet me goed!

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik heb niet zoveel vertrouwen in het leven en ben snel ergens bang voor. Ook ben ik wat minder goed in het aanbrengen van structuur in mijn leven. Ik ben vaak erg lui, dit zorg soms voor wat problemen.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Een gezond kind op de wereld zetten. En zelf gezond door het leven gaan. Dat is mijn nummer een wens. Ook zou ik graag fulltime fotograaf, visagist of blogger willen worden. Misschien wel alles ineen, haha!

Roodkapje: Vertrouw je mensen snel?
Nee totaal niet! Ik ben degene die altijd een beetje de kat uit de boom kijkt en mensen eerst moet leren kennen voordat ik ze vertrouw.
peter-pan
Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
Oei deze vind ik echt heel moeilijk.. Voorral om dat zelf te bepalen. Maar ik denk dat ik wel ietsjes achterloop met mijn leeftijd.

De sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Materialistisch gezien? Ik denk hetgeen waar ik nu achter zit. Mijn macbook Pro, als daar wat mee gebeurd ben ik echt de pineut! Ook is mijn vriend mijn meest waardevolle bezit, zonder hem was mijn leven een heel stuk zwaarder geweest!

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Ik ben meer een lui persoon en ben heel goed in uitstellen, maar ik doe het wel altijd op een nette manier en heb het op de juiste tijd af.

De stukgedanste schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ik ben niet echt een uitgaans persoon. Ik zit veel liever een avondje thuis series of films te kijken. Wel hou ik veel van concerten en daar ga ik dan ook geregeld heen!

De nieuwe kleding van de keizer: Geef je veel om je kleding?
Ja, ik vind kleding een balangrijke rol in het leven. Ik houd ervan om me net iets anders te kleden dan anderen en heb totaal geen vaste stijl. Ik vind alles leuk! En er hangt dus ook van alles in mijn kast.
foto-1-1
Het knappe snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Ik vind het lastig om dat voor mezelf te beoordelen. Maar ik ben wel iemand die iets al snel spannend vindt terwijl dat helemaal niet nodig is. Ik kijk ook vaak tegen dingen op als een enorme berg, terwijl dat uiteindelijk vaak ook wel mee valt.

De prinses op de erwt: Ben je gevoelig?
Ja ik ben een gevoelig persoon, ook al uit ik dit niet altijd. Als iemand mij heeft gekwetst kan dat jaren bij me blijven hangen en me achtervolgen.

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden! Natuurlijk mag iedereen hem overnemen! 🙂

Liefs,

Melissa x.

6 gedachtes op “The Fairytale #TAG”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *