My Week In Pictures #35

Hoi allemaal, afgelopen week heb ik iets minder geplaatst dan normaal en dat komt Omdat ik me niet helemaal fit voelde. Sorry daarvoor! Ik hoop dat ik me deze week weer wat beter voel en weer wat meer kan posten! Vandaag heb ik zoals altijd op maandag een My Week In Pictures voor jullie!

IMG_2553Ik ben eigenlijk al een tijdje opzoek naar een goede (niet al te duren) visagie school in de omgeving van Haarlem Amsterdam. Tot nu toe is dit de beste school van mijn lijstje. Weten jullie misschien nog een goeie school? 

Schermafbeelding 2014-09-02 om 14.07.43Begin deze week kwam ik erachter dat iemand mijn foto’s gebruikte voor een fake account! Heel creapy! Ik wil echt niet weten wat diegene allemaal gezegd heeft tegen andere mensen.. Gelukkig hebben veel mij geholpen met het rapporten van dit persoon en is het account verwijderd door Facebook! Maar toch.. ik hoop dat dit account de enigste was!

IMG_2566Eindelijk! Het werd beter weer, dus heb ik af en toe eventjes lekker buiten gezeten!

IMG_2570
Deze week heb ik natuurlijk ook weer lekker gefilmd voor de Youtube Channel van Beautylisz. Ik heb hier een favoriete filmpje opgenomen die inmiddels alweer online is! https://www.youtube.com/watch?v=6BobKCV2XyY_MG_4928merkOok werd ik deze week gevraagd om foto’s te maken bij de show van The Press And The President! Dat vond ik ontzettend leuk. Leuke muziek, leuke band, aardige bandleden! Het was voor mij een tijd geleden dat ik foto’s maakten bij concerten dus het was even wennen, maar wel weer ontzettend leuk! Ik hoop dat ik dit weer vaker kan doen!  Je kunt hier hun muziek checken: https://www.youtube.com/user/Thepressandpresident

Voor een aantal concert foto’s die ik heb gemaakt kan je hier kijken als jullie dat leuk vinden! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.559887937396648.1073741829.559881690730606&type=3

Van wat voor muziek houd jij?

Liefs,

Melissa x.

5 gedachtes op “My Week In Pictures #35”

  1. Pingback: Week Overzicht #5 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *