Review: EOS Lip-Balm.

IMG_9314Hoi allemaal! Wat een heerlijk dagje vandaag he? Vandaag heb ik een review voor jullie over de EOS Lip-balsum. EOS ook wel gezien als ‘Evelution of Smooth’.  De EOS Lipbalsems zijn %100 natuurlijk en 95% ecologisch. Ook bevatten ze geen petrolatum of parabenen en zijn ze vrij van gluten! Ze zorgen ervoor dat je lippen lang gehydrateerd zijn en zacht aanvoelen. Alle EOS lipbalsems brengen transparant aan en zijn voorzien van vitamine E, Shea Butter en jojoba oli.

IMG_9317Ik heb deze EOS Lipbalm van mijn vriend gekregen en wist dus niet welke geur hij zou meenemen. Dit is de Honysuckle Honeydew wat echt een heerlijke geur is! De zoete geuren van honing en meloen zijn erg aanwezig en ik vind hem echt heerlijk, bijna wel om op te eten! De verpakking vind ik ook erg leuk. Het feit dat de balsem zo rond is vind ik erg leuk, hierdoor brengt hij ook gemakkelijk aan. Ook vind ik van deze de kleur erg mooi. Hij is makkelijk mee te nemen en is voorzien van 7 gram lippenbalsum.IMG_9318

Ik heb hem nu een aantal weken in gebruik en ben er erg tevreden over. Hij ruikt ontzettend lekker en is overheerlijk zacht. Met het koude weer van de afgelopen dagen had ik alweer aardig last van mijn lippen (helaas krijg ik dit heel snel). Maar gelukkig bestaan er goede producten op de wereld die dat tegen kunnen gaan. Zoals ik al zei gebruik ik hem al een aantal weken en voel ik goed het verschil van voor en na! Hij doet goed zijn werk. En als ik nu naar de balm kijk lijkt er nog steeds net zoveel op te zitten als toen ik hem kreeg. Kortom hij gaat dus lang mee!

Deze lip-balm van EOS is onder anderen tekoop bij de webshop: Alice & Jo

Hebben jullie weleens een EOS lip-balm geprobeerd?

Liefs,

Melissa x.

5 gedachtes op “Review: EOS Lip-Balm.”

  1. Pingback: Week Overzicht #5 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *