Event: HEMA Blog Academy.

IMG_9439

Hoi allemaal, afgelopen woensdag was het HEMA Blog Academy event in het hoofdkantoor in Amsterdam. Een tijdje geleden kon je je daarvoor aanmelden op de website van Hema. Er werden maar liefst 2500 inzendingen gedaan en ik was een van de 1000 die waren uitgenodigd, dat vind ik ontzettend gaaf! 

IMG_9438

Afgelopen woensdag was het dan de dag van het event. Om 12:00 stapte ik op de trein om vervolgens 12:30 te meeten met Kimberley van Lifestyle Kimberley. Super leuk om Kimberley ook eens in het echt te zien! We gingen meteen door naar de pond, want die vertrok 12:45. De pond ging sneller dan ik dacht, daardoor waren we ook iets eerder aanwezig. Er stond al een rij bij de ingang om naar binnen te gaan. Onze uitnodiging moesten we laten zien samen met legitimatie om naar binnen te komen. Eenmaal binnen stonden we in een onwijs mooi en groot gebouw, het hoofdkantoor van HEMA. Ik zal even uitleggen hoe het er ongeveer uit zag! Het was een rechthoekig gebouw met aan de randen alle kantoren zeg maar. In het midden zat een groot ‘plein’ waar het event gehouden werd! Onwijs gaaf om te zien!  rechts van de ingang was de ‘kantine’ waar je een hapje en een drankje kon pakken. Ook stonden daar een aantal displays met de nieuwe producten van Hema die binnenkort in de winkel liggen. Erg leuk om die alvast te mogen zien. Nadat we dat allemaal gezien hadden namen we plaats.

IMG_2582Op de stoelen lag een flesje water en een goodiebag met erin het blogger boekje van Hema, een flyer van het event, een kado bon en kauwgom! Super leuk. De manager van Hema was aan het word en vertelde ons een aantal dingen over Hema en liet ons ook het een en ander zien. Zo kregen wij als allereerst de nieuwe beauty reclame te zien en een kijkje op de nieuwste site van de Hema blog.

IMG_2585Daarna kwamen er een aantal bloggers op het podium die al bloggen voor Hema. Zij vertelde ieder wat voor blog ze hadden. Daarna mochten wij onze vragen aan ze stellen.

IMG_9436Tijd voor pauze! Ik kwam dit bord nog tegen. Ik wist helemaal niet dat je voor maar €1,00 bij Hema kon ontbijten.. Super leuk!

IMG_9434

Na de pauze ging de Academy verder met wat tips en tricks van Yara Michels (Chapter Friday). Ze vertelde het allemaal heel leuk! Daarna kregen we de uitleg van de Hema blog. Helaas is het niet mogelijk voor ons allemaal om voor Hema te gaan bloggen maar er is een kleine kans voor mij en alle andere bloggers. Ik ga er in ieder geval hard aan werken en ben heel erg benieuwd!

Het was een leuke middag! Hier kun je de Hema Blog bekijken: Hema Blog

Liefs,

Melissa x.

 

 

12 gedachtes op “Event: HEMA Blog Academy.”

  1. Pingback: Week Overzicht #5 | Beautylisz

  2. Pingback: My Week In Pictures #36 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *