Favorite Songs Of This Time!

Hoi allemaal, Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat ik mijn favorieten nummertjes met jullie deelde. En ik heb er op dit moment weer aardig wat!

WALK THE MOON

Walk The Moon is een van mijn favoriete bands. Altijd als ik hun muziek luister word ik vrolijk en kan ik absoluut niet meer stil zitten! 10 september hebben ze het nummer hierboven uitgebracht en ik ben er nu al helemaal weg van, wat een heerlijk nummer!

SAM SMITH

Hier hoef ik denk ik weinig over te zeggen. Denk dat iedereen het nummer wel kent. Hij is ontzettend mooi en ik draai hem heeeel vaak!

AMERICAN AUTHORS

Dit nummer kent ook iedereen wel denk. Leuk vrolijk nummer!

HOT CHELLE RAE

Herontdekt! blijft gewoon een heerlijk nummer en leuke band natuurlijk, haha.

ARIANA GRANDE

She is so beautiful! just saying ^^ Dit nummer, dat ook in mijn laatste Back To School video zit, dat is denk ik ook de reden dat ik het zo’n leuk nummer vind en hij maar niet uit mijn hoofd wilt gaan haha!

Dit waren een aantal van de nummers die ik op dit moment veel luister. Wat is jullie ultieme lievelings nummer op dit moment?

Liefs,
Melissa x.

4 gedachtes op “Favorite Songs Of This Time!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *