My Week In Pictures #36

Hoi allemaal, hoe is jullie maandag tot nu toe? Ook zo lekker zonnig zoals hier in Haarlem? Vandaag heb ik weer een My Week In Pictures voor jullie!

IMG_2595Deze week heb ik mijn eerste Gel nagellak behandeling gehad. Erg leuk om een keer te doen. Als het echt zo lang blijft zitten als het zegt dat het doet ga ik het denk ik wel vaker doen! 

IMG_2588Woensdag was het Blog Academy Event van Hema waar ik samen met Kimberley van Lifestyle Kimberley heen was! Lees hier mijn verslag van die dag: IMG_2598Ja het is weer zo ver, de pepernoten liggen alweer in de winkel! En ik kon natuurlijk niet met lege handen de winkel uitlopen dus heb ik ze gekocht! En och wat zijn ze toch lekker!

IMG_2605Zaterdag zijn Anthony en ik lekker een stukje wezen wandelen. En natuurlijk hebben we een aantal kastanjes opgeraapt! Blijft leuk om te doen.

IMG_2604Selfie time! Zondag een lekker rust dagje gehad en dat gaat natuurlijk niet zonder selfie!

Dit was mijn week. Hoe was jullie week? Nog leuke dingen kunnen doen?

deze week heb ik een meeting voor mijn blog, ga ik samen met Anthony naar een appartement kijken. En zijn we uitgenodigd voor het queen of te BeNeLux event! Hebben jullie nog leuke dingen op de planning staan?

Liefs,

Melissa x.

9 gedachtes op “My Week In Pictures #36”

      1. Ik heb geen idee welke kleur het is. Het is in ieder geval donkerroze 🙂 Ik zit er over na te denken om het zelf thuis te gaan doen. lekker makkelijk hihi en zo mooi. Fijne dag! xxx

  1. Pingback: Week overzicht #6 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *