Review: Invisi Bobble haar elastiekjes

IMG_9319Hoi allemaal, Ik heb vandaag een review voor jullie. Kennen jullie deze Invisi Bobble elastiekjes al? Huh, elastiekjes? Ja echt! Dit elastiek zorgt ervoor dat je geen randen in je haar krijgt. Ook zijn de uiteindes van het elastiek aan elkaar gelast in plaats van vast gemaakt met een stukje ijzer, waardoor je haar niet beschadigd kan worden en dus niet afbreekt. Wat bij een normaal elastiek wel zo is. Doordat de Invisi Bobble het haar niet samenknijpt maar de druk gelijk verdeeld, zit het haar ook niet te strak op het hoofd, wat weer hoofdpijn voorkomt. De Invisi Bobble is waterbestendig en rekt niet uit. Buiten dit alles staat hij ook nog eens erg leuk in je haar!

IMG_9323

Het elastiek ziet er een beetje uit als een oude telefoon snoer, kennen jullie die nog? Je hebt de Invisi Bobble elastiekjes in heel veel verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor de doorzichtige omdat ik die het best bij mijn haar vond passen. Ze zitten per 3 verpakt in een klein vierkant doosje die je eventueel heel makkelijk kan meenemen.

IMG_9450 IMG_9451

Hierboven zie je twee foto met het invisi bobble elastiek in. Ik ben zeer tevreden over hoe hij in mijn haar zit. Doet geen zeer, zit lekker losjes en is makkelijk om te doen. Je doet hem namelijk gewoon in zoals ieder ander elastiek. Wat ik wel een nadeel vind is dat hij na een tijdje toch wel een beetje uitzakt. Maar dat is bij mij erg gebruikelijk, ik heb namelijk erg zwaar en dik haar.

IMG_9462

Plus punten:
– Makkelijk en goed draagbaar elastiek.
– Geen last van striemen en deuken.
– Hij is waterbestendig.
– Geen beschadiging meer.
– Geen last van trekken aan het hoofdhuid dus geen hoofdpijn meer.

Min punten:
– Zakt uit.
– Rekt wel degelijk uit.

De Invisi Bobble haar elastiekjes zijn onder andere te koop bij de online webshop Boozyshop.nl voor €4,95

Hebben jullie de Invisi Bobble al eens gebruikt?

Liefs,

Melissa x.

8 gedachtes op “Review: Invisi Bobble haar elastiekjes”

  1. Ik had hem ook al eens bij LLG gezien, ik heb zelf kort haar nu, maar met lang haar heb ik altijd mijn elastiek om mijn pols zitten (zo raak ik hem nooit kwijt) en dat lijkt me wel echt vervelend aan dit ding; dat dat niet kan.

  2. Ik heb een setje ‘neppers’ van de big bazaar ik geloof 1,80 voor 3. Zijn prima om de pols te dragen en als je ze gebruikt hebt zijn ze idd uitgerekt maar de volgende ochtend gewoon weer terug in vorm dus die zijn misschien wel beter dan de echte?

  3. Pingback: Week overzicht #6 | Beautylisz

  4. ik heb ze ook en ze zijn heel erg fijn in gebruik. als ze bij jou uitzakken doe dan nog een keertje extra om je staart heen. of maak een knot door je met hoofd naar voren te hangen ,je haar te borstelen(zowel de onder als de bovenkant) en dan pak je je haar bij elkaar elastiek om je staart 1 slag dan de rest niet helemaal maar half doorhalen en eventueel bij de derde keertor knot vormen. wat ook werkt is: elastiek drie keer om je stat , donut erin, stevig oprollen totdat de donut goed vast zit nog een elastiek erom heen en klaar. eventueel kan je haarlak gebruiken als je het goed strak wil en dat het niet uitzakt maar hoeft niet. gewoon zelf aanvoelen hoe je haar zit. jij moet dan een grote donut nemen want jij hebt dik haar. ik heb medium haar en heb aan een middelgrote donut genoeg om de boel goed vast te krijgen. succes!

  5. Nathalie Slotboom

    Ik heb ze al jaren in gebruik. Heel fijn voor mijn haar en het breekt niet meer af met deze elastiekjes. S’nachts slaap ik met een schrunchie in mijn haren. Ook lekker zacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *