#NoMakeUpDay

IMG_2303

Hoi allemaal, Vandaag is het nationale No Make Up Day en daar doe ik maar al te graag aan mee. Iedereen heeft wel zijn eigen redenen om make-up te dragen. Ik doe het bijvoorbeeld omdat ik een onwijs lichte huid heb en vaak zware kringen onder mijn ogen heb. Zo lijkt het alsof ik altijd ziek ben of slaap te kort heb, wat niet zo is. Ook vind ik het natuurlijk erg leuk om te experimenteren met make-up. Maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn, bijvoorbeeld huisproblemen zoals acné.

IMG_2612

Maar 1% van de vrouwelijke bevolking over de hele wereld heeft een compleet zuivere huid! Dat is echt heel weinig… Nu zul je wel denken dat zijn alle modellen, maar niets is minder waar! Ook zij hebben onzuiverheden. Dit zie je niet altijd door Photoshop of een mooie filter op Instagram. maar ze zitten er echt!

IMG_2611

Vandaag heeft de Nederlandse brandwonden stichting iedereen opgeroepen om make-up loos door de dag te gaan. We kunnen elkaar dan laten zien dat schoonheid niet alleen aan de buitenkant te zien is. Ook is het om elkaar te steunen. Vooral voor de mensen met brandwonden, wijnvlekken of andere onzuiverheden waar zij niet blij mee zijn. Om de mensen te steunen roepen ze op iedereen een make-up loze foto te delen op Twitter, Instagram of Facebook met de hashtag: #nomakeupday

Doen jullie ook mee?

Liefs,

Melissa x.

6 gedachtes op “#NoMakeUpDay”

  1. Pingback: Week overzicht #6 | Beautylisz

  2. Pingback: My Week In Pictures #37 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *