My Week In Pictures #37

Schermafbeelding 2014-09-22 om 12.39.09
Hoi allemaal! De nieuwe week is weer begonnen. Afgelopen week kreeg ik bericht van Hema Dat mijn blogpost was geplaatst! Super vet! Bekijk hem hier: http://blog.hema.nl/blog/123/

IMG_2610
Dit is hoe ik mijn foto’s maak, haha. Mijn kamer is zo krap dat ik hem dus buiten moet zetten! Ik heb deze week veel tijd vrij genomen om product foto’s te maken, erg leuk om te doen!

IMG_2612
Donderdag 18 september was het #NoMakeUpDay en daar heb ik natuurlijk aan mee gedaan. Bekijk mijn volledige post en info hier: IMG_2629 Schermafbeelding 2014-09-22 om 12.28.32
Vrijdag was de dag dat mijn vriend 20 jaar werd en dat hebben we natuurlijk gevierd! Het boekje hierboven heeft hij van mij gekregen samen met een dinner of luch voor aankomend weekend. Het boekje wilde hij al heel lang hebben dus daar was hij erg blij mee! Voor die dag had ik ook nog een look of the day online gezet hierboven zie je een foto van de outfit die ik aan had!

IMG_2617
Zaterdag gingen ik, Anthony en mijn oom Danny kijken voor een eerste autootje voor Anthony. Mijn oom heeft een cabrio dus mijn haar zat flink in de war toen ik weer uitstapte, haha! Het autootje waar we naar gingen kijken is uiteindelijk niks geworden.

IMG_2615
Zondag zijn in en me vriend naar de stad geweest voor een meeting en hebben we weer leuke dingetjes om over na te denken. Natuurlijk zijn we ook lekker wezen winkelen en heb ik onder andere dit boek gekocht!

Deze week ben ik druk bezig met het voorwerken voor mijn blog, gaan we weer kijken naar autootjes en gaan we een weekendje weg naar het Beautygloss vriendinnen weekend in Center Parcs de Kempervennen! 

Gaan jullie nog leuke dingen doen deze week?

Liefs,

Melissa x.

2 gedachtes op “My Week In Pictures #37”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *