Webshop Inspiratie (Boy Edition – Esprit)

Untitled-1z
Hoi allemaal! Ik werd laatst op een idee gebracht dat ik maar al te graag met jullie wil gaan delen. Ik had het idee om jullie een overzicht te gaan geven wat er zoal in een web shop allemaal te verkrijgen is en wat een uiteindelijke gehele look nou gaat kosten bij de uitgekozen web shop. Ik doe een aparte post voor mannen en een aparte post voor vrouwen kleding.

Ik wilde gaan beginnen bij de web shop van Esprit. Iedereen kent esprit maar toch wordt deze winkel een beetje door ons/mij ‘bloggers’ vergeten, terwijl ze onwijs leuke dingen hebben.

Ik ga jullie een overzicht geven, net zoals hierboven, met wat ze zoal verkopen aan mannen kleding. Maar ook gaan we kijken wat een uiteindelijke gehele look word die ik en me vriend hebben uitgekozen. Ik hoop dat jullie dit ook een leuk idee vinden en het met plezier lezen!

Untitled-6
Zoals je hierboven ziet hebben ze bij Esprit super leuke basic T-shirts en truien. Deze truien hierboven komen uit de top tien van de mannen T-shirts die Esprit heeft samengesteld. Wil je de hele top tien zien? kijk dan hier!

Untitled-2
Zoals je ziet hebben ze aardig wat verschillende kleding. Ik heb in mijn collages gekozen voor wat lekkere warme herfst en winter kleding. Binnenkort hebben we deze kleding (helaas) weer nodig. De mannen collectie van Esprit varieert van overhemden tot broeken, jassen, tuien, maar ook hebben ze mooie tassen, sjaals, en heerlijk ruikende parfums!

Untitled-3
Ook voor nette kleding kun je bij Esprit terecht. Een mooi pak voor je werk, een bruiloft of gala. Noem maar op!

Untitled-4
Dit is de uiteindelijke look die ik samen met mijn vriend heb uitgekozen. We hebben gekozen voor een mooie Denim stretch broek met een oud gedragen uiterlijk. Om de broek er wat meer uit te laten springen en te zorgen dat hij blijft zitten hebben we een bruine riem uitgekozen. Bruin omdat dat perfect past met het herfst weer. We hebben gekozen voor schoenen die mooi bij de riem passen. De schoenen zijn namelijk bijna dezelfde kleur als de riem en zijn winterproof! We hebben gekozen voor een 2in1 T-shirt voor wat extra detail. Als eye catcher van de outfit hebben we gekozen voor een kol sjaal met opvallende herfst kleuren!

Wat vonden jullie van deze post? Voor herhaling vatbaar?

 

Liefs,

Melissa x.

PS. Hebben jullie mijn mannen fashion OOTD’s wel eens gezien? Bekijk er een

Berichtnavigatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *