Spam je blog!!!

Logo-Beautylisz. spam je blogHoi allemaal! Ik ben opzoek naar nieuwe blogs die ik kan volgen! Je bent allemaal vrij om je blog hier achter te laten. Ik vind het leuk als je er nog een verhaaltje bij zet over jou blog! 

Kijk gerust ook even rond op mijn blog en laat een reactie achter want dat maakt mij altijd weer vrolijk!

Liefs,

Melissa x.

44 gedachtes op “Spam je blog!!!”

 1. Hey! Super leuk dat we even mogen spammen, want daardoor ben ik wel voor het eerst op jou blog terecht gekomen 🙂 Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen op http://www.liveourtwenties.blogspot.com . Ik blog vooral over reizen en muziek maar stiekem deel ik het liefst alles wat me inspireert of mijn aandacht trekt. Als je hetzelfde leuk vind, laat een berichtje achter so we can get to know each other!

  Liefs,
  Yaar

 2. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Nienke en ik blog sinds een aantal maanden op Dreaming Out Loud. Dit is een persoonlijke blog waar onderwerpen als beauty, films, muziek, lifestyle en opinie aan de beurt komen. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden willen nemen!

 3. Wat lief dat we mogen spammen 🙂 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog nu een half jaar op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als het je bevalt kun je me volgen op Bloglovin 🙂 Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Liefs Mariëlle

 4. Ik kom vandaag voor’t eerst op je blog terecht! Leuk, ik ga je gelijk even volgen, want het zou niet netjes zijn hier zomaar te spammen zonder iets terug te doen niet??

  Ik ben Laura, en run al bijna twee jaar de Belgische Beautyblog “Essential Honesty”, waar ik dagelijks op een eerlijke en eigenwijze manier beautyproducts bekijk! Deze week kan je trouwens een pakketje winnen van ELF en Babylips!

  Ik hoop je binnenkort eens te mogen verwelkomen op http://essentialhonesty.be

 5. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Ik zou het leuk vinden als je eens bij mij kwam lezen. maar je andere lezers zijn natuurlijk ook heel erg welkom Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 6. Hoi allemaal,

  Mijn naam is Marina en ik ben 26 jaar oud. Ik blog over alles wat mij gelukkig maakt. En dat is een heleboel!

  Denk aan pepernoten in de zomer, mooie interieurfoto’s, koopjes scoren, mooie luchten in de schemer, de perfecte laarzen vinden, een lepelaar spotten, versgebakken cake, mooie muziek en schattige dierenfoto’s…

  Gezellig als je komt buurten!

 7. Wat een leuke manier om bloggers op te roepen 🙂 Heb er zelf ook al een paar bekeken, erg leuk! Mijn blog vindt je op http://www.opzoeknaarromantiek.nl , waar deze over gaat spreekt denk ik wel voor zich 🙂 Ik verzamel hier de meest romantische hotels, restaurants maar ook films en natuurlijk blog ik mijn eigen zoektocht :).. Wie weet tot snel! x

 8. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn team weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video’s. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD’s, DIY’s, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wil nemen 🙂
  xxx

 9. Hallo! Ik ben Silke, wonende in België en ik ben onlangs gestart met mijn blog. Nu ging het nog voornamelijk over mijn reizen, maar ik wil de kanten uitgaan van fotografie & lifestyle. Een soort van online dagboek dus, aangevuld met alles wat op mijn pad komt.

  Heel veel liefs
  Silke
  bysilke.wordpress.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *