Review: Vaseline Spray & Go.

IMG_9523
Hoi allemaal, Sorry dat er al een tijdje geen video online is gekomen! Ik heb er eerlijk gezegd niet zoveel tijd voor gehad. Nu ga ik dit weekend naar het vriendinnen weekend van Beautygloss in Centerparcs en wil ik van jullie even weten wat jullie liever zien. Een vlog video van het hele weekend of gewoon een blogpost? Laat het me even weten dan kan ik me op een van de twee gaan voorbereiden.

Vandaag heb ik een review voor jullie van een product die inmiddels denk ik iedereen wel kent. Het gaat hier om de Vaseline Spray & go. Iedereen kent het wel de droge en gevoelige benen als je net onder de douche vandaan komt. Met bodylotion of body butter kun je dit voorkomen. Het enigste nadeel van body lotion en butter is dat het best lang duurt voordat het ingetrokken is en je je kleding kan aantrekken. Met de nieuwe Vaseline Spay & Go varianten is dit een heel stuk makkelijker en sneller geworden!

IMG_9521
Er zijn 3 soorten van de spray & Go van Vaseline. Ik heb er 2 van getest, Aloe Fresh en Essentail Moisture. De Essentail Moisture ruikt naar een neutrale crème erg lekker! De Aloe Fresh ruikt iets frisser wat de naam natuurlijk al zegt.

IMG_9530 IMG_9531
De verpakking is erg neutraal. De dop moet je open draaien om hem te kunnen gebruiken. Wat ik wel erg slim vind, geen last meer van spuitbussen die zich leeg spuiten in je tas! De fles is aardig groot wat ik wel jammer vind. Ik zou hem namelijk best wel gewoon in me tas mee willen nemen om af en toe even te spuiten (ja hij werkt verslavend, haha).

IMG_9532
Dit zijn alle ingrediënten die erin zitten. Wat ik wel grappig vind is dat er helemaal geen vaseline in zit. Maar dat maakt niet uit toch? Als hij maar werkt!

IMG_9533
Hier zie je al een beetje hoe je hem gebruikt: je houd hem 10cm van je lichaam af en pray je hele lichaam in. Als je dat hebt gedaan wrijf je het snel in en je bent good to go! Simpel toch? Hij houd je huid lekker zacht!

Deze Vaseline Spray & go is onder andere te koop bij de Kruidvat voor €6,89.

 

Liefs,

Melissa x.

 

10 gedachtes op “Review: Vaseline Spray & Go.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *