Beautygloss vriendinnen weekend!

IMG_9592Hoi allemaal! Zoals jullie misschien al gemerkt hadden was ik een weekendje weg. Maar niet zomaar een weekendje, ik was naar het Beautygloss vriendinnen weekend met mijn vriend! Ik ga jullie in deze post vertellen hoe het weekend was en wat we allemaal hebben gedaan!

Vrijdag ochtend was het eindelijk zo ver, het Beautygloss vriendinnen weekend! Daar hadden we lang op gewacht. We zijn eigenlijk nog nooit samen een weekendje weg geweest, dus dit was de eerste keer en dan ook nog eens met allemaal activiteiten in het park, super leuk dus! We vertrokken rond 11:00 met de auto naar Centerparcs de Kempervennen. 2 uurtjes later kwamen we aan na een veilige reis. Bij de ingang en andere delen in het park hingen mega ballonnen met de tekst Beautygloss vriendinnen weekend en natuurlijk Andrelon Styling in de kleur roze! We hadden onze e-ticket uitgeprint dus konden we meteen door rijden naar het huisje. Daar aangekomen zagen we dat de schoonmakers nog bezig waren, dus zijn we een rondje gaan lopen door het park en kwamen we erachter dat we super dichtbij het Market Dome en alle activiteiten waren, super chill!

Untitled-1
Om 14:45 vonden we wel dat de schoonmakers klaar waren en hebben we onze spullen uitgeladen en in het huisje gezet. Net op dat moment kwamen er een paar meiden van de organisatie een mooi pakket brengen met lekker drinken en beauty producten, super leuk! We hadden een knus 2 persoonshuisje. De slaapkamer, huiskamer en keuken waren een open plek. In het midden stond een kast met een tv, die tv kon je draaien zodat je ook nog tv kon kijken in bed; heel handig! Ook hadden we een mooie badkamer met bad! Yeey! Het enigste minpunt was de bank, het waren gewoon 2 losse stoelen. Dat vond ik wel erg jammer, want nou konden we niet gezellig samen op de bank zitten.

tuin
Dit was ons uitzicht aan de achter zijde, Super mooi aan het meer. We kregen vaak bezoek van allerlei dieren. konijntjes, ganzen, eekhoorns enzv. Ook zagen we een aantal keer de geiten, schapen en kippen los rondlopen; of dit werkelijk de bedoeling was wist niemand, haha!

market dome
Ook in het Market Dome waren verschillende dieren en ik kon het natuurlijk niet laten om wat fotootjes te maken. Er waren vissen, vogels, schildpadden en een klein watervalletje, dat vind ik altijd super mooi; vooral om foto’s van te maken!

Om 3 uur werden we gevraagd om ons bandje te komen halen bij de receptie dus hebben we dat meteen maar gedaan. Mascha stond zelf de bandjes en plattegronden uit te delen, wat erg leuk was! Nadat we alles hadden zijn we boodschappen gaan doen en wat gaan eten!

glow
Om 19:00 was het dan zo ver! De beach party, yeey! Die vond plaats in The Lake Side. We waren daar rond 20:00 en het was nog rustig. We hebben even rustig rond gekeken, wat drinken gehaald en even met Gregor gepraat. Er waren verschillende stands deze avond. Onderandere van Rimmel, Andrélon (zij sprayde de Andrélon beach spray in je haar), One Piece, het boek Happy life van Mascha en Allure Crystal pad (ontharing). Ook stond er een blacklight tattoo Make-up artist die de mooiste dingen maakte. Natuurlijk was er ook een DJ aanwezig die heerlijke nummers draaide! Buiten lagen er allemaal kleedjes op het ‘strand’. Ook hingen er lampionnen en stonden er hier en daar kaarsjes.

beachRond 9 uur deed Mascha een kleine speech over wat er allemaal te doen valt dit weekend en dat zij er allemaal super veel zin in hadden! Wij hadden er ook super veel zin in en tot zo ver was het al erg leuk! We hebben ook nog wat gepraat met Awisa en Tatjana. Awisa vond ons een leuk stel en vond mijn blog ook heel leuk ( ze heeft hem daar even bekeken). Tatjana vertelde me dat ik wel een model kon worden, wat ik van haar een onwijs mooi compliment vind, ik bedoel; ze is wel miss Nederland en Univers! Ik heb het wel vaker gehoord dat ik model zou kunnen worden (eigenlijk hoor ik het al mijn hele leven). Maar ik ben nooit gescout of zoiets. Wel heb ik me een paar keer ingeschreven of foto’s laten maken, maar op ik hoorde er niks van of er stond er later in de krant dat het oplichters waren. Sindsdien ben ik er mee gestopt. Maar het lijkt me zeker leuk om een keer model te staan. Rond 22:00 zijn we terug naar het huisje gegaan en hebben we nog RTL Late Night gekeken en zijn we gaan slapen.

IMG_9545Zaterdag zijn we de dag begonnen met een lekker ontspannen bad. Daarna hebben we een paar outfit foto’s gemaakt die ook deze week online komen. Verder hebben we nog even boodschappen gedaan en lekker geluncht.

bingoRond kwart voor 2 gingen we weer naar The Lake Side want daar vond het prijzen circus plaats. Alle stands stonden er weer en nu kon je ook je haar laten stylen bij Andrélon, super tof! Om 14:00 startte de Bingo, gepresenteerd door Mascha,Tatjana en Awisa. Het was de eerste keer bingo en het verliep allemaal nog een beetje rommelig, maar dat maakte helemaal niks uit. Deze ronde heb ik het boek Happy Life van Mascha gesigneerd gewonnen. Het boek heb ik al maar dat maak niet uit, nu kan ik hem aan iemand geven die hem nog niet heeft! Anthony was zo benieuwd naar het boek dat hij hem dit weekend nog heeft uitgelezen! De tweede ronde begon om half 5 en het ging meteen anders dan de eerste ronde, ze hadden een aantal dingen aangepast en het verliep perfect! Deze ronde heb ik niks gewonnen maar kregen we allemaal van OnePiece een super leuke muts! Hierna hebben we wat eten gemaakt, gegeten en zijn we achter de tv gekropen. Ik was erg moe en had aardig last van hoofdpijn dus hebben we besloten om niet naar de poolparty te gaan. Wel erg jammer, want ik hoorde dat het echt super gezellig was!

yogaZondag was een rustige bijkom dag. We hebben lekker uitgeslapen, ontbeten, rondje park gelopen. Ook zijn we nog even langs The Lake Side gegaan om onze goodiebag op te halen. Om 15:00 had ik mijn Yoga workshop. Het was zo’n lekker weer dat het verplaatst was naar buiten. Wat een mazzel! De les was heerlijk. Even lekker bijkomen en ontspannen in de buitenlucht; lekker zonnetje erbij, wat wil je nog meer!

IMG_9657Na de yoga les zijn we weer even terug gegaan naar het huisje zodat ik mezelf kon omkleden en opfrissen, want ik zat helemaal onder het zand! Daarna besloten we nog over te gaan midgetgolfen en de gene die won mocht een leuk cadeautje uitzoeken uit de winkel. De spanning was om te snijden, maar uiteindelijk heb ik gewonnen met 63 punten en heeft Anthony verloren met 72 punten. Ik heb gekozen voor deze twee super cute mokken! Die dag hebben we verder niet zoveel meer gedaan, beetje series gekeken op de laptop enzo.

IMG_9653 IMG_9655
De volgende ochtend zijn we vroeg opgestaan om alles in te pakken en netjes te maken en zijn we 10:00 vertrokken en richting huis gereden. Thuis heb ik de goodiebags uitgepakt en hierboven zie je wat daar allemaal in zat!

Het was echt een ongelofelijk leuk weekend, iedereen was zo ontzettend aardig. Heb met vele even een praatje gedaan. Het is moeilijk te omschrijven hoe dit weekend was maar het was echt geweldig! Iedereen deed ook leuk mee en stond voor alles open, net als ik zelf. Als dit nog eens georganiseerd word ben ik er ook zeker weer bij! Het was zo ongelofelijk leuk. Nogmaals bedank ik alles en iedereen die dit georganiseerd heeft!

Wil je nog meer foto’s zien van het weekend, check dan even de #BGweekend op Instagram. Daar staan er echt ontzettend veel.

Check ook even Mascha haar artikel hier.

Liefs,

Melissa x.

25 gedachtes op “Beautygloss vriendinnen weekend!”

  1. Het ziet er leuk uit! Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar nu ik het zo zie krijg ik er steeds meer een beeld bij! Leuk ook die goodiebags 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *