Behandeling | Wenkbrauwen epileren met draad.

10659372_963559560337173_6023082575779658370_n
Bron: Royal Secret Cosmetics

Hoi allemaal, Ik heb gisteren een wenkbrauw epileer behandeling gehad en wilde mijn ervaring graag met jullie delen. Want hoe gaat dat nou in zijn werk, zo’n epilatie met draad?

IMG_9660
Het oosterse ontharen bestaat al ongelofelijk lang, maar sinds de laatste jaren is het ook erg populair geworden in ons land. Het is een huidvriendelijke ontharingsmethode met draad. Door met het draad te werken kun je ook bij de allerkleinste donshaartjes komen, waar je met een pincet niet bij kunt komen. Ook werkt het nog eens ongelofelijk snel! Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 min. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Maar het is niet alleen mogelijk voor je wenkbrauwen, er zijn ook behandelingen met draad voor je bovenlip, kin, wangen en voorhoofd.

IMG_9659Het is heel belangrijk dat je je wenkbrauwen goed bij houd. Je wenkbrauwen zeggen namelijk ongelofelijk veel over je gezicht! Zoals je op de foto hierboven ziet moeten de mijne weer bijgewerkt worden. Mijn ogen lijken een beetje te hangen en weg te vallen.

IMG_9662Hier is mijn (voor jullie linker) oog gedaan. Zie je het verschil al? Mijn oog spreek meteen een heel stuk beter!

IMG_9663Dit is dan het eindresultaat. Wat een verschil he! Mijn ogen spreken meteen beter, hangen een stuk minder en zijn veel opener. Het is dus heel belangrijk dat je eens in de zoveel tijd even je wenkbrauwen helemaal laat opfrissen!

Nou is natuurlijk de grote vraag: doet het pijn? Ja het doet wel degelijk een beetje pijn, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden zeggen ze altijd!

Pluspunten:
– De haartjes groeien dunner terug.
– voor alle soorten haartjes en huidtypes.
– geen overgevoelige reacties.
– een betere oogopslag.
– snel.

Minpunten:
– doet pijn.

Ik heb deze behandeling gedaan bij Royal Secret Cosmetics in Haarlem. http://www.royalsecretcosmetics.nl/service/ontharen-overbeharing/epileren-met-draad-threading/

prijs van deze behandeling: €15,00

Heb jij je wenkbrauwen wel eens laten epileren met draad?

Liefs,

Melissa x.

Ps. Dit is een gesponsorde blogpost.

5 gedachtes op “Behandeling | Wenkbrauwen epileren met draad.”

  1. Pingback: My Week In Pictures #39 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *