Video: Unboxing Prettybox September 2014

Hoi allemaal, het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een video online plaatsden. En ik wil er weer mee gaan beginnen. Voor deze week heb ik een unboxing video voor jullie van de Prettybox van de maand september! Er zit onderanderen iets in van Benefit cosmetica en L’Oréal Paris. Benieuwd wat er verder allemaal in zit? Bekijk dan de video hierboven!

Meer weten over de Prettybox ga dan naar deze website: https://www.prettybox.nl

Ps. Sorry voor alle bijgeluiden in de video. Ik had namelijk mijn balkonduur vergeten dicht te doen. En mijn moeder stond onder de douche!

Liefs,

Melissa x.

2 gedachtes op “Video: Unboxing Prettybox September 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *