Review: HEMA Quick&Go Nagellak

IMG_9558Hoi allemaal, ik heb vandaag een nagellak review voor jullie. Dit keer is het een nagellakje van de HEMA. Ik was laatst in de winkel en daar zag ik deze super schattige nagellak; het is namelijk een klein potje van 7ml. Hema verteld erover dat de lak super snel droogt en een perfecte dekking heeft, ik ben benieuwd! 

IMG_9554Dit is de kleur nummer 30 en heet Rapid Grey. Het is een beetje een grijs/paarse kleur. Een soort ‘aarde’ tint. Het potje is hetzelfde vormgegeven als alle andere nagellakjes van de Hema. Het kwastje heeft een normale grote en werkt makkelijk bij het aanbrengen van de lak.

IMG_9548Dit is de lak als hij op mijn nagels zit! Echt een onwijs mooie kleur. Helaas heb ik hier wel 3 lagen moeten doen en nog dekt hij niet helemaal. Wel droogt hij echt ontzettend snel, dat is wel echt heel fijn. Ik heb nooit geduld om te wachten tot mijn nagellak droog is en verpest dan mijn nagellak meteen al. Maar met deze nagellak gaat het drogen echt onwijs snel! Super handig. De nagellak blijft ongeveer 2 tot 3 dagen mooi zitten en begint dan wat te scheuren en hier en daar wat af te brokkelen. Ook is hij er weer heel gemakkelijk af te halen. Hij laat geen kleur achter op je nagels.

Omdat dit een klein potje van 7ml is kun je hem dus gemakkelijk ergens mee naartoe nemen. Ook de geur van dit nagellakje is minder sterk (wat erg fijn is) dus zou je je nagels gemakkelijk in de trein kunnen lakken zonder dat je medereizigers last hebben van de sterke geur, haha!

Deze lak is te koop in 32 verschillende kleuren en kosten €1,95 per stuk. Klik hier voor een link naar de website van Hema!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Liefs,

Melissa x. 

 

6 gedachtes op “Review: HEMA Quick&Go Nagellak”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *