Sweater Weather

1Hoi allemaal, ik heb vandaag een Sweater Weather outfit blogpost voor jullie! Vorige week was ik in Center Parcs voor het Beautygloss vriendinnen weekend (hier heb ik een hele blogpost van gemaakt) en ik heb daar een paar foto’s gemaakt van mijn outfit. Ik vond onze ‘achtertuin’ zo mooi. 

324Het is vandaag een beetje hetzelfde weer als vorige week zaterdag. Toch nog aardig koud maar af en toe nog de warme zon die om de hoek komt kijken. Ht is ongeveer 16 graden hier in Haarlem en dat betekend voor mij vaak al dat ik een trui of een vest aan doe. Ik ben namelijk een echte koukleun! Ik heb dus gekozen voor een trui maar het is niet zomaar een tui, want hij loopt aan de achterkant over in een blouse met eerst wat kant en een strik als mooi detail! Ik vind deze trui echt ontzettend leuk!

Onder de trui heb ik een simpele skinny jeans met bloemenprint die ik al heel lang heb maar nog ontzettend veel draag! Als schoenen heb ik mijn zwarte boots aan van de H&M. Ook heb ik nog een statement ketting om die ik echt ontzettend mooi vind! En mijn net nieuwe horloge met gouden details!


Trui: VJ Style Haarlem
Broek: New Look
Schoenen: H&M
Statement ketting: Beautiful Bijoux
Horloge: Kruidvat


 

Wat vinden jullie van de trui?

Liefs,

Melissa x.

12 gedachtes op “Sweater Weather”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *