My Week In Pictures #39

Untitled-1Hallo allemaal, het is weer tijd voor wat fotootjes van de afgelopen week. Ik heb afgelopen week eindelijk de film kunnen kijken die ik al een tijdje wilde kijken, heb ik lekker gekookt voor iedereen hier in huis en ben ik weer bij de schoonheidsspecialiste geweest. 

IMG_2653Deze week was het eindelijk zo ver! Ik had het boek net een paar dagen ervoor uitgelezen en ik mocht van mezelf de film pas zien nadat ik het boek uit had. dus zo gezegd, zo gedaan! Wat een ongelofelijk mooi boek, de film viel mij iets tegen vergeleken met boek, maar alsnog was hij ongelofelijk mooi!

IMG_2667Deze week ook weer wat meer gelet op gezond eten. Ik vind dat, dat hier wel goed gelukt is!

IMG_2654Ook heb ik weer een bezoekje gebracht aan de schoonheidsspecialiste voor een epileer behandeling met draad voor mijn wenkbrauwen. Hier heb ik ook een blogpost over geschreven:IMG_2665
Selfie Time!!!

IMG_2669Vrijdag avond zijn we naar de Primarkt in Hoofddorp geweest! Wat er allemaal in deze tas zit zien jullie eerdaags in een shoplog!

IMG_0524Zaterdag was het dierendag! Ik heb onze hond Diesel een extra aai over z’n bol gegeven, haha! Helaas had ik er niet aan gedacht om een kluif te halen voor hem. Hebben jullie nog wat gedaan met dierendag?

IMG_2668 IMG_2670
Zondag koken ik en Anthony altijd thuis voor iedereen (6 man).  Dit was de overheerlijke maaltijd die we hadden gemaakt!

Dit was mijn week. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Liefs,

Melissa x.

8 gedachtes op “My Week In Pictures #39”

  1. Mijn vader is jarig op dierendag dus ik heb hém een extra aai over zijn bol gegeven ;)! Ik heb het boek van The fault in our stars ook eerst gelezen en ik vond de film denk ik tegenvallen omdat ik al wist wat er ging gebeuren! Leuk om te lezen, zo’n week! :). P.s. het is vast een sneltyp-fout, maar de winkel heet Primark, niet Primarkt! 🙂 X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *