Review: Lush Bubble Bar – A French Kiss

IMG_9542Hoi allemaal, zoals jullie weten ben ik afgelopen weekend weg geweest naar Center Parcs. En omdat we thuis geen bad hebben en in het huisje wel vonden ik en mijn vriend dat we ieder wat mochten halen bij de Lush voor in bad. 

Als een klein kind voor een snoepkraam stonden wij daar beiden in de winkel onze ogen uit te kijken. Omdat wij geen bad hebben kijken wij eigenlijk nooit in die hoek. Maar wat een ongelofelijk lekkere en leuke dingen hebben ze voor in bad, zeg! We kregen hier en daar wat uitleg en zijn uiteindelijk gegaan voor A French Kiss en de Dragon Ball. Vandaag ga ik A French Kiss voor jullie reviewen.

De A French Kiss bubble bar is een beetje een piramide vormige bar. De geuren lavendel, rozemarijn en tijm zijn in de bar verwerkt. Ook zorgt de bar voor lekker veel schuim. Een heerlijke bubble bar om even lekker weg te dromen en tot rust te komen.  De bubble bar geeft ook een roze kleurtje aan het water.

Ingrediёnten
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Rozemarijn essentiële olie (Rosmarinus officinalis), Tijmolie, essentiële (Thymus vulgaris), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Lavendel absolue (Lavandula angustifolia), Lavendel twijgjes (Lavandula angustifolia), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 42090 (Colour 42090) 

IMG_9546Hoe gebruikt je de bubble bar?
Je breekt een deel van de bar af en die houd je onder de stromende kraan tot dat hij op is. Dat andere deel kan je nog gebruiken voor een andere keer. Ook het stokje lavendel wat je erbij krijgt kun je erbij in doen voor extra geur.

IMG_9544
Als je bad helemaal vol is stap je er in en probeer je je helemaal te ontspannen. zet van te voren wat kaarsen neer. leg een leuk boek of tijdschrift klaar om even een ‘me-time’ voor jezelf te creëren. Daar is deze bubble bar heel goed voor! Je kan de bubble bar ongeveer 2 tot 3 keer gebruiken als je iedere keer een stukje afbreekt. Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon in een keer gebruiken voor extra geur, kleur en schuim!

Deze bubble bar is te koop bij Lush en kost €6,25 voor 100 gram.

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “Review: Lush Bubble Bar – A French Kiss”

  1. Het ziet er heerlijk uit. Ik heb wel een bad, maar ik gebruik hem alleen nooit. Ik heb ook geen goede stop voor het bad. Ik kan het ook nergens vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *