Look of the day | Pinky Pink.

IMG_9698Hoi allemaal, het is vandaag een thuis werk dag, maar toch wilde ik een look bij mezelf gaan proberen. Ik heb deze look een beetje geïnspireerd op Ariana Grande, dus ik hoop dat jullie hem mooi/leuk vinden! 

IMG_9702 IMG_9703

Gezicht:
– Catrice Photo Finish 18h Liquid Foundation in de kleur: 010 Sand Beige.
– Essence Mattifying Compact Powder Kleur: 10 Light Beige.
– Hema Blush Wet&Dry kleur: 01.
– Essence Love Letters Highlighting powder kleur: 01 Love Poem.

Wenkbrauwen:
– Catrice Eyebrow set.

Ogen:
– Essence All About Nude Palette de highlighter en roze kleur eronder.
– Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner kleur: zwart, Black On Track.
– Benefit they’re Real Mascara kleur: zwart.

Lippen:
– Catrice Ultimate Colour lipstick kleur: 240 Hey Nude.

IMG_9704
Ik heb mijn haar verdeeld in twee stukken. Het bovenste deel heb ik in een pony staart gedaan, ook lekker hoog net als Ariana. Eerst heb ik er gewoon een strak elastiekje omheen gedaan, daarna een mooie stoffen die ze vroeger ook hadden. (ik weet nog steeds niet hoe ze heten). En dan is mijn look af!

Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,

Melissa x.

6 gedachtes op “Look of the day | Pinky Pink.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *