Review: Maybelline Baby Lips

IMG_9709Hoi allemaal. Iedereen kent ze wel, de Maybelline Baby Lips. Ze zijn razend populair in Amerika en inmiddels ook hier in Nederland. Ik heb een aardige tijd gewacht met er een te kopen, omdat ik dacht dat het gewoon normale balsems waren enn voor dat vond ik ze toch iets te prijzig. Maar ik heb hier en daar wat reviews gelezen en werd toch wel wat nieuwsgierig; dus heb ik er een gekocht. 

IMG_9717

Ik heb hem in de smaak Pink Punch. Deze heeft een heerlijke passievruchten geur  en laat ook een beetje roze kleur achter op je lippen. De baby lips zitten in een plastic verpakken, wat wel fijn is. Zo weet je tenminste dat er niemand voor jou het product heeft gebruikt of getest, wel zo hygiënisch! De balsem zelf is ook echt heel leuk vormgegeven, heel vrolijk en kleurrijk.

IMG_9719

De Baby lips zit helemaal vol met goede ingrediënten zoals: aloe vera, honing, karite boter, collageen en vitamine E, C en B5 die je lippen hydrateren, herstellen en beschermen. Ben benieuwd! Hier een paar swatches:

IMG_9721Dit zijn mijn lippen zonder producten. Je ziet dat ze hier en daar wat schilfertjes hebben. Dit heb ik altijd als het wat kouder weer word. Dus het is voor mij weer tijd om een goede balsem te gaan gebruiken. Ik hoop dat deze goed voor mij werkt.

IMG_9731Dit zijn mijn lippen met de Baby Lips balsem. Ik vind de kleur erg leuk/mooi. Precies goed voor een dagelijkse look! Wel zie je hier goed door dat ik wat last heb van velletjes op mijn lippen omdat het product erachter blijft hangen als het ware. Ik zou dus eerst een doorzichtig variant moeten gebruiken, en als mijn lippen weer een beetje egaal zijn kan ik deze Pink Punch prima gebruiken!

Ik gebruik de balsem nu een aantal dagen en ik ben er zeer tevreden over. Mijn lippen zien er egaler en rustiger uit. Ook zijn ze ontzettend zacht, top!

De Maybelline Baby Lips balsems zijn in nog een aantal andere smaken verkrijgbaar en worden verkocht onder andere bij de drogist zoals Kruidvat voor: €3,49

Liefs,

Melissa x.

 

8 gedachtes op “Review: Maybelline Baby Lips”

  1. ja fijn zijn ze hea ! ik heb ze alle 5 van de eerste collectie, nu heb ik uit Amerika ook de cherry variant en er zijn neon kleurtjes verkrijgbaar waar ik er nu ook een van bezit.

  2. Ik heb precies wat jij had: het lijken me gewone lippenbalsems! Als ik er toch één ga kopen ga ik wel voor de doorzichtige! Ik heb namelijk ook last van velletjes :(. Fijne review!

    1. Ik raad je inderdaad ook aan gewoon een doorzichtige te doen. Die fout ben ik ook begaan :p Maar hopelijk kan ik hem gaan gebruiken als me lippen weer wat rustiger zijn want ik vind hem erg fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *