I Love Autumn

IMG_9789Hoi allemaal, Wat een heerlijke zondag is het vandaag he? Ik moet zeggen dat ik het warme weer op dit moment niet echt mis. Ik vind het heerlijk om lekker thee te drinken, onder een dekentje te zitten op de bank, lekker kaarsjes aan te doen en lekker warme en oversized truien aan te trekken. De herfst is dan ook mijn favoriete seizoen van het jaar! De herfst is dan ook eindelijk begonnen (eigenlijk al een tijdje) maar voor mijn gevoel heeft mijn lichaam en geest vandaag die switch pas gemaakt. Misschien komt dat ook door dingen die ik vandaag heb gedaan. Ik schrijf deze blog namelijk vanuit mijn kamertje met allemaal heerlijke kaarsjes op mij heen en een kop thee. Op de achtergrond hoor in de Lazy Morning Playlist van Spotify. 

1Ik ben mijn dag lekker rustig begonnen. Werd ongeveer rond 9:00 wakker, wat voor mij een mooie tijd is.  Ik ben gaan ontbijten en heb meteen mijn social media bijgewerkt, dit doe ik iedere ochtend. Daarna heb ik een heerlijk stress releaf yoga gedaan voor een aantal minuutjes om even lekker te ontspannen. Er was verder niemand thuis dus nu kon het een keertje. Daarna ben ik lekker onder de douche gesprongen en heb ik mijn kamer helemaal omgetoverd tot een herfst kamer! Ik vind decoreren echt een van de leukste dingen om te doen. Maar op dit moment ook heel moeilijk. Ik woon samen met mijn vriend nog bij mij thuis en leven dus met z’n tweetjes op een paar metertjes. Het word dus gauw erg vol en druk. Dus ik moet oppassen dan ik niet te veel neer zet. maar ik ben ontzettend tevreden met het resultaat!

IMG_9802Dit is een van de creaties die ik heb gemaakt! zelf vind ik het echt heel leuk. Ik moet zeggen ik begin stiekem toch wel een beetje een uilenverslaving te krijgen… op ieder plankje of kastje staat wel één of meerdere dingen die met uilen te maken hebben, haha! Achja moet kunnen toch?

3Met dit mooie herfstige weer blijf ik natuurlijk niet binnen zitten! Ik heb even lekker een rondje gewandeld met mijn camera in het park om het herfst weer even vast te leggen, heerlijk vind ik dat! Ik ben zo iemand die op zo’n dag als deze het liefst buiten zit tegen een boom aan met al die mooi gekleurde blaadjes om mij heen. genietend van de natuur met een boek in me handen of notitie boekje om iets in te schrijven. lekkere sjaal om enzo, ja heerlijk. Helaas doe ik dat te weinig! Vandaag had het daar heerlijk voor geweest maar ik heb ervoor gekozen om lekker te wandelen. Wat ook echt heerlijk was!

2Inmiddels is het alweer 6 uur geweest en moet ik nog aan het eten beginnen. Weet nog niet precies wat ik ga eten eigenlijk. Misschien iets van een salade met ei ofzo. Verder ga ik vanavond lekker rustig aan doen. Misschien wat series kijken. Oh en natuurlijk nog een week overzicht plaatsen voor jullie. Ik ben ze de afgelopen 2 weken vergeten.. Oeps. Nog een fijne zondag iedereen!

Wat vind jij van de herfst? Zouden jullie vaker dit soort persoonlijke blogs willen lezen?

Liefs,

Melissa x.

4 gedachtes op “I Love Autumn”

  1. Pingback: My Week In pictures #40 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *