My Week In pictures #40

3Hoi allemaal, Weer een nieuwe My Week In Pictures! Deze week heb ik mijn kamer opnieuw gedecoreerd, ben ik bij een oud klasgenootje geweest en heb ik een heel leuk notitie boekje gekocht! 

IMG_2681
Via time hop kwam ik deze weer tegen. Ik moest hier toen zo om lachen. En nu ik hem weer terug zag moest ik er stiekem toch weer een beetje om lachen!

IMG_2684Ook Deze week heb ik weer geprobeerd zo gezond mogelijk te eten. Dit was zo ontzettend lekker! Vanavond weer eten hmmm.

IMG_2693Deze week bem ik even langs de Action en Xenos geweest voor wat nieuwe kussentjes. Ik vond dat het weer eens tijd werd voor wat andere. Ik vind het uiltje zo ontzettend leuk!

IMG_2696
Donderdag is er een look of the day online gekomen waarbij ik deze foto maakte! Stiekem vind ik hem echt heel leuk geworden.

IMG_2698Afgelopen week ook wat besteld bij de webshop ohhdeer! Wat een ongelofelijk leuke webshop! Ik heb me wat gelachen om hun producten. Ik kon me daarom ook niet inhouden toen ik dit venster kreeg, haha!

IMG_2699Het was alweer een tijd geleden dat Anthony naar de kapper was geweest, dus we vonden het allebei weer eens tijd. Een oud klasgenoot/vriendinnetje heeft sinds kort haar eigen kleine salon in het centrum van Haarlem dus daar zijn even gezellig geweest! Was super om weer even bij te praten.

IMG_2700Dit weekend was ik voor het eerst bij de Flying Tiger! Maar wat een ongelofelijk leuke winkel is dat zeg! hartstikke veel leuke producten. Ik kon het dan ook niet laten om dit super leuke notitie boekje mee te nemen.

IMG_2703Zondag heb ik een lekker rustig dagje voor mezelf gehad. Meer over deze dag kan je hier lezen:  x.

4 gedachtes op “My Week In pictures #40”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *