Review: Sleek Bronze Block

IMG_9806Hoi allemaal, sinds kort is Sleek ook in Nederland te koop bij de V&D. En daar ben ik echt heel blij mee! Ik wilde het merk Sleek namelijk al een tijdje proberen. Dit is dus ook mijn eerste product van Sleek en ik moet zeggen dat ik het moeilijk vond om uiteindelijk mijn beslissing te maken, maar ik heb gekozen voor de bronzer aangezien ik bijna geen bronzers in mijn stash heb! 

Sleek is een Engels Make-up merk dat hoge kwaliteit levert in verhouding tot de prijs. Ze hebben ontzettend veel kleuren en hun pigmentatie is ook erg goed! Het merk is geschikt voor verschillende huidskleuren.

IMG_9807Ik vind dat de Sleek producten altijd vrolijk verpakt zijn met al die kleurtjes! Leuk vormgegeven. Als ik het product uit het cartonnetje haal zie ik een volledig zwart doosje met het Sleek loge erop. Voor mijn gevoel had dit er wel iets mooier uit mogen zien, maar het is dan ook een redelijk budget product dus kan het er mee door.

IMG_9811Als ik het doosje open maak ben ik die gedachte alweer helemaal vergeten. Want wat ziet dat er mooi uit zeg! In de deksel zit een mooie spiegel die prima werkt. En Oh My wat ziet dat er mooi uit! Erg mooi hoe het Sleek logo weer terug hebben laten komen in de bronzer! Ik heb het Bronze Block in de kleur Light. Ik heb namelijk een hele lichte huid en daardoor is veel snel te donker. Ik hoop dan ook dat deze goed bij mijn huidskleur past! Zoals je ziet heeft deze Bronze Block 4 verschillende kleuren. Je kan de kleuren allemaal bij elkaar gebruiken, maar je kan ook de bruine kleuren gebruiken om te shapen en de roze kleur aanbrengen als bronzer. Zo krijg je weer een heel ander effect! Als ik goed kijk zie ik ook een kleine shimmer in de roze blush zitten, ik ben benieuwd!

IMG_9813Hier heb ik de bronzer even voor jullie geswatched. Ik heb hier alle vier de kleuren samen gemengd. Zoals je ziet is het een hele mooie warme bruine kleur geworden met een kleine oranje ondertoon. Doordat ik ze heb samen gevoegd is de shimmer van de roze kleur niet echt meer te zien. Maar laten we gaan kijken of je die op mijn gezicht wel kunt zien.

IMG_9814Wauw, wat ongelofelijk mooi! Ik heb nog nooit een bronzer gezien die zo goed bij mijn huidkleur past! Hij geeft me precies de kleur op mijn gezicht die ik wil. Wel moet ik oppassen dat ik niet al te veel op mijn kwast doe, anders word het voor mij gauw te donker. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Doordat ik ze allemaal bij elkaar heb gedaan en op mijn wangen heb aangebracht zie je niet heel veel meer van de shimmer die in de roze kleur zit. Breng je de bruine en roze kleur apart aan dan komt de shimmer wel wat meer naar voren.

Deze Sleek Bronze Block kleur Light is te koop bij verschillende V&D filialen voor €8,99.

De filialen waar Sleek te koop is zijn:
-Hoofddorp
-Dordrecht
-Heerlen
-Rotterdam-Zuidplein
-Roosendaal
-Amsterdam-Noord

Wat vinden jullie een fijn product van Sleek?

Liefs,
Melissa x.

14 gedachtes op “Review: Sleek Bronze Block”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *