Fall Has Fallen

visi
Hoi allemaal! Wat een heerlijk weer was het vandaag zeg! Ik en mijn vriend Anthony zijn ook lekker onderweg geweest de hele dag. Nog wat aankopen hier, locatie checken daar, dus we hadden het lekker druk. Maar hierdoor konden we wel lekker in de buiten lucht zijn vandaag, en het weer was heerlijk. Maar voordat ik helemaal afdwaal, deze post gaat over een outfit die ik jullie wil gaan laten zien. Eigenlijk is dit een inspiratie outfit voor de herfst, Enjoy!!

1 234
Voor velen was het deze week herfst vakantie en voor andere is hij net begonnen. Met deze outfit wil ik jullie inspiratie geven hoe je, je zou kunnen kleden met de herfst. Ik zelf ben altijd meer van de rokjes en jurkjes met de herfst. Dat vind ik gewoon fijner. Bij deze outfit heb ik dan ook een Skater Skirt aan, dit vind ik echt de fijnste rokjes die er zijn. Ze zitten zo ontzettend lekker en ze staan ook nog eens overal bij! Als jullie en post of een filmpje willen over hoe ik de Skater Skirt combineer laat het even in de reacties hieronder achter, dan ga ik daar mee aan de slag! Onder mijn rokje heb ik een simpele zwarte panty aan met daaroverheen nog van die halve sokjes met kant, wat het super schattig maakt. Als top heb ik een lekkere trui gekozen met halflange mouwen, niet te warm en niet te koud. Als detail zit er nog een leuke crème kleurige strik op. Voor mijn voeten heb ik mijn zwarte boots uit de kast gehaald met een stoere uitstraling. Als eye catchers van de outfit heb ik een Tartan print sjaal om die op dit moment echt super in zijn. Ik doe natuurlijk lekker aan de hype mee, want ik vind ze echt onwijs leuk! Die ik heb is ook nog eens heerlijk warm!


Trui – Villa
Skater Skirt – H&M
Panty – Big Bazar
Sokjes met kant – Primark
Schoenen – H&M
Sjaal – Primark


Voor de mensen die hun herfstvakantie al hebben gehad: Hebben jullie een leuke herfstvakantie gehad?
Voor de mensen die net beginnen aan hun herfstvakantie: Gaan jullie nog leuke dingen doen?

Liefs,

Melissa x.

Ps, Doen jullie al mee aan de win-actie? Je kunt namelijk kaarten winnen voor Winter Fair!

Berichtnavigatie

13 gedachtes op “Fall Has Fallen”

  1. Wat een leuke blog heb je zeg! πŸ™‚ En je outfit vind ik ook heel leuk! Ik ben zelf ook gek op rokjes en jurkjes in de herfst, met name rokjes draag ik erg graag omdat ik ze zo makkelijk te combineren vind πŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *