Unboxing Visitekaartjes!

Visitekaartje-Beautylisz-Front2
Hoi allemaal! De afgelopen tijd werd mij veel gevraagd naar een kaartje of kreeg ik vaak de vraag waar ze mij konden vinden. Helaas had ik nog geen kaartjes, al liep ik wel al een tijdje met de gedachte om ze te bestellen. Afgelopen week heb ik de knoop doorgehakt en heb ik er een samen met mijn vriend ontworpen en meteen besteld bij de Hema! Hierboven zie je de voorkant van het visite kaartje. Ik wilde er zo veel mogelijk op hebben: mijn logo, e-mail, social media, blog en nog een simpel klein tekstje. Aardig wat dus, aangezien een visite kaartje best wel klein is, haha. Maar we hebben het voor elkaar gekregen, hoor! En ik ben echt super tevreden over ons resultaat!
VK_liggend
Voor de achterkant wilde ik iets met een foto van mijzelf, het liefst een recente foto, waar ook een beetje te zien is dat het herfst/winter is. Ik wil namelijk per seizoen een andere foto op de achterkant. Maar dat moet ik nog even verder uitwerken. Op dit moment is het herfst en toevallig waren we een paar dagen voordat ik het ontwerp maakte in de stad geweest om wat outfit foto’s te maken. Waar deze foto ook vandaan komt. Ik vond de foto zo goed gelukt dat ik hem ontzettend graag wilde gebruiken. Dus dat heb ik gedaan. Maar nu vond ik natuurlijk alleen de foto iets te saai, en ik wilde graag de naam van mijn blog (Beautylisz dus) nog eens in beeld brengen, maar wist niet echt hoe. We hebben uiteindelijk aardig wat dingen geprobeerd, maar dit, wat het nu geworden is, bleef het beste! Net nadat ik zei dat ik hem perfect vond kwam ik op het idee om er hartjes bij te doen in een bordeaux rode kleur, En dat maakte hem meteen helemaal af! Maar nu is natuurlijk nog de vraag of hij uitgeprint als kaartje net zo mooi is?IMG_9894-2blurIMG_9895-2
Zoals ik al zij heb ik ze kaartjes besteld bij de Hema. En ik heb er voor gekozen om ze op te halen bij een Hema filiaal. Dus afgelopen vrijdag lagen ze klaar ongeveer 3 dagen nadat ik ze besteld had. Aardig snel dus! Ik heb er 100 besteld en de komen aan in de doos hierboven. Netjes verpakt en als ik de door open doe zitten aan iedere kant 50 kaartjes netjes verdeeld met een plasticje er omheen zodat ze niet verschuiven.
IMG_9893-2
En ja hoor, ze zij echt super gaaf geworden! Helaas niet helemaal zoals ik had verwacht, maar ik weet inmiddels waar het aan ligt. bij de Hema word je naar een ontwerp programma gestuurd waar je je ontwerp kan inladen. Dat gaat allemaal perfect, alleen als je je ontwerp gaat slepen in je werkvlak geeft hij de hele tijd de melding dat je 3mm van de rand af moet zitten. Dat heb ik dus heel braaf gedaan. Niet wetende dat je dan witte randen om je ontwerp krijgt (oeps). Ik had die melding dus gewoon moeten negeren, dan krijg je je ontwerp gewoon zonder witte randen; zoals je zelf ontworpen had. Maar dat is dus iets voor volgende keer! Ik ben hier echt super blij mee en kan niet wachten om ze uit te delen!

Ik heb de visite kaartjes besteld bij Hema. 100 stuks voor 12,50 en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kaartjes.

Wat vind jij van har kaartje?

Liefs,

Melissa x.

24 gedachtes op “Unboxing Visitekaartjes!”

  1. waauw, wat goedkoop zeg! ik wist niet dat je bij de hema ook visite kaartje skon laten maken en ze zijn ook nog eens heel mooi!

  2. Ik heb laatst ook visitekaartjes besteld bij de HEMA. Ik heb de rand waarschuwing gelukkig genegeerd. Ik vind het fijner om bij de betrouwbare HEMA te bestellen dan ‘andere sites’ waar je telkens reclame online van ziet.

    1. Klopt, dit is nu de 3e keer dat ik visitekaartjes besteld heb bij HEMA. Maar blijkbaar was ik het vergeten over die 3mm regel. Uiteindelijk vind ik dat het wel leuk uitgepakt hebt. En over de andere sites snap ik je helemaal. Vaak zijn ze dan ook nog eens een stuk duurder of duurt de levering heel lang!

  3. Wat leuk dat ik meteen vrijdag al een visitekaartje van je heb gekregen, wist niet dat ze zo nieuw waren nog! Ik vind het ontwerp ook heel mooi geworden! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *