Review: Victoria’s Secret Body mist en Bodylotion

IMG_9921
Sinds een paar jaar ben ik bekend met het merk Victoria’s Secret. Dit luxe merk ontstond in 1977 door Roy Raymond. Inmiddels zijn er meer dan 1000 winkels over de hele wereld. Het begon allemaal met Lingerie setjes. Inmiddels is dit uitgebreid tot kleding, bedden, beauty producten en nog veel meer. Vandaag review ik de Aqua Kiss, Body Mist en Body Lotion voor jullie. 

IMG_9917
Ik begin even met de body mist. De Body Mist komt in een spray flacon, iedere geur heeft weer een andere achtergrond op de fles. De achtergrond heeft een soort van 3D effect, want hij lijkt naar voren te komen wat ik erg mooi vind. Voor de rest is de flacon gevuld met gouden details en een strikje wat hem helemaal af maakt.

Wat zegt victoria’s Secret over het product:
A sexy, cool fragrance. Dive into Aqua Kiss, a cool splash of rain-kissed freesia and fresh daisy. Refreshing formula is infused with conditioning aloe vera and calming chamomile. Spray on for a touch of scent.

Ingrediënten:
Alcohol Denat, Water(Aqua,Eau), Fragrance(parfum), Propylene Glycol, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexl Methoxycinnamate, PPG-26-Buteth-26, Ethylhexyl Salicylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyvlohexene Carboxaldehyde, Blue 1(CI 42090), Red 33 (CI 17200).

Hoe te gebruiken:
Deze body mist ruikt echt ontzettend lekker. Hij is heerlijk fris. Hier en daar ruik je wat kruiden gecombineerd met een heerlijke subtiele bloemen geur. Kortom een echte lekkere verfrissende geur. Je spuit hem over je gehele lichaam, direct na het douchen of door de dag heen om je even lekker op te frissen. Het is geen sterke geur dus is hij perfect voor de mensen die niet houden van al te sterken geuren. Ook is hij perfect voor in de zomer. Hij blijft 3 tot 6 uur op je lichaam zitten daarna moet je wel weer even bij sprayen. Wat ik ook wel prettig vind is dat de Body Mist ook nog eens verzorgd is, er zitten namelijk ook producten in zoals Aloë Vera en kalmerende kamille! Heerlijk voor de huid dus.

IMG_9915
De Body lotion heeft een iets kleinere verpakking. Hierbij dien je de dop open te drukken. Zo kan je het product eruit knijpen. De verpakking vind ik wederom erg mooi. Dezelfde bloem is de zien. En ook bij deze flacon spat de luxe ervan af door de gouden details en het strikje.

Wat zegt Victoria’s Secret over dit product: 
A sexy, cool fragrance. Dive into Aqua Kiss, a cool splash of rain-kissed freesia and fresh daisy. Fast-absorbing formula contains nourishing aloe, oat and grapeseed extracts, plus antioxidant vitamins E and C. Massage on for silky, replenishing moisture. Skin feels soft, smooth and touchable.

Ingrediënten:
Water (Aqua, Eau), Glycerin, Petrolatum, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Fragrance (Parfum), Ceteareth-20, Diazolidinyl Urea, Carbomer, Methylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Benzyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Benzyl Salicylate, Catral, Citronellol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Blue 1(CI 42090).

Hoe te gebruiken:
Deze heerlijke ruikende Body Lotion met vocht aanvullende werking zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht word. De droge plekken op je huid krijgen een vernieuwde en gezonde uitstraling. Ook in dit product zit Aloë Vera, maar ook haver en druivenpit extracten, wat voor de ultieme verzorging zorgt. Je smeert de lotion uit over je gehele lichaam en laat dit even een aantal minuten intrekken totdat het niet meer plakt.

IMG_9920
Zoals je ziet is de lotion redelijk stevig. Hij smeert heel makkelijk en geleidelijk aan op je huid. Ik heb ongeveer 3 kleine beetjes gebruikt voor mijn hele lichaam. Hij ruikt ontzettend lekker! Hij doet mij een beetje denken aan de Daisy geuren van Marc Jacobs. Wat ik ook wel prettig vind is dat de lotion aardig snel in trekt. Je staat dus geen minuten in de kou te wachten tot alles ingetrokken is. Ook voelt mijn huid nu echt heerlijk zacht aan!

De Victoria’s Secret Body Mist 250ml en Body Lotion 250ml zijn deze week nog in de aanbieding bij de Etos voor 8,99 per stuk.

Liefs,

Melissa x.

Ps. Doen jullie al mee aan de win-actie om kaarten te winnen voor Winter Fair in Ahoy Rotterdam? meedoen

Berichtnavigatie

13 gedachtes op “Review: Victoria’s Secret Body mist en Bodylotion”

  1. inspiredbylifee

    Ziet er goed uit, ik zie nou zoveel body misten voorbij komen van VS , ik moet er ook echt een aanschaffen haha

  2. Ik ben echt verslaafd aan de body mist van VS, ze zijn ZO lekker <3 Die jij hebt heb ik zelf niet, maar wel eens geroken in de winkel, echt een heerlijke frisse geur!

  3. Pingback: My Week In Pictures #42 | Beautylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *