Favorite Music Of This Time

Hoi allemaal, het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete muziek van nu aan jullie liet horen. Dus dat ga ik vandaag doen, want ik heb weer aardig wat nummers waar ik steeds naar luister!

CHRISTINA GRIMMIE:

Christina ken ik echt al heel lang. vanaf 2009 of misschien wel eerder. In ieder geval toen ze net begon met nummers coveren op YouTube. Sinds de tijd dat ik haar ontdekt heb volg ik haar al. Iedere week keek en luisterde ik met plezier naar haar covers. Ik zag haar groeien en steeds groter worden. Iedere dag kreeg ze weer een heleboel abonnees erbij. Na een tijd heeft ze ook haar eigen album uitgebracht en stond ze in het voorprogramma van Selena Gomez, heeft ze meegedaan aan The Voice en jawel, komt ze eindelijk een keer naar Nederland met de Boyband Before You Exit; die ik ook al kende van YouTube. Ontzettend gaaf! Ik ben dan ook blij om te zeggen dat ik een kaartje heb voor deze avond! Hierboven vind je de single die ze bij The Voice heeft gezongen. Maar als je verder gaat kijken op haar kanaal vind je ontzettend veel meer. Ik hou wel van haar stem.

BEFORE YOU EXIT:

Sinds kort heeft One Direction een nieuw nummer uitgebracht genaamd Steal My Girl. Omdat ik dus de kaarten heb gekocht voor Christina Grimmie en Before You Exit wilde ik de band wel weer even opzoeken. Want wat voor nummers zij nou ook alweer hadden wist ik niet meer precies. Toen kwam ik er dus achter dat ze het nieuwe nummer van One Direction gecoverd hadden. Onwijs leuk! (stiekem vind ik deze versie leuker). Ook kwam ik erachter dat Before You Exit ook al een eigen album heeft uitgebracht. Echt ontzettend leuk! Kan niet wachten tot 1 februari, dan kan ik ze namelijk allebei een keer live zien!

TAYLOR SWIFT:

Ik denk dat ik hier niet veel bij hoef te vertellen. Iedereen kent haar wel. Zelf ben ik niet zo’n fan van haar en haar nummers, maar dit nummer, ja daar kan ik gewoon niet omheen. Het is nu eenmaal gewoon een leuk en lekker nummer. En het is lastig om stil te zitten als dit nummer op staat.

MEGHAN TRAINOR:

Ik denk dat iedereen dit nummer ook wel kent, haha. Ik vind hem echt heerlijk. Op dit nummer ruim ik meestal mijn kamer op.

ELLIE GOULDING:

Een nummer uit de oude doos. Een aantal jaar geleden luisterde ik dit nummer heel veel. Vorige week heb ik hem weer helemaal opnieuw ontdekt en luister ik hem iedere dag wel een paar keer! Heerlijk nummer!

Zo dit waren ze denk ik wel! Welk nummer vinden jullie het leukste?

Liefs,

Melissa x.

PS, Doen jullie al mee aan de win-actie om kaarten te winnen voor de Winter Fair in Ahoy Rotterdam? Win je kaarten

Berichtnavigatie

2 gedachtes op “Favorite Music Of This Time”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *