Vlog: Hoda Magazine Event + Goodiebag

Hoi iedereen, vorige week vrijdag ben ik bij het bloggers event en 3 jarig bestaan geweest van Hoda Magazine! Hoda Magazine is een Fashion&Lifestyle magazine door en voor Marokkaanse meisjes. In deze vlog ga je een overzicht zien van het evenement en een unboxing van de goodiebag die ik heb gekregen.

De andere twee meiden:
Angela: Great Things Of Life
Kirsty: Beautyliciousworld

Laat mij weten of jullie vaker een vlog van mij willen zien!

Liefs,

Melissa x.

8 gedachtes op “Vlog: Hoda Magazine Event + Goodiebag”

  1. Wat heb je er een leuke video van gemaakt! Ik vind de kwaliteit ook nog best goed geworden, ondanks dat het vrij donker was binnen! En wat lief dat je mij hebt genoemd! Handig ook want ik kan nu ook meteen de blog van Angela vinden, die kon ik eerst nog niet vinden! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *