My Week In Pictures #42

3
Hoi allemaal, Afgelopen week was een soort van druk. Lekker veel aan Beautylisz kunnen werken. En het weekend hadden we een lekker druk schema. van shoppen tot yoga en van lampen kopen naar filmen. Kijk je met me mee?

IMG_2735
Ik zag dat de Victoria’s Secret Body Mist en Lotion in de aanbieding waren bij de Etos dus ik ben maandag meteen naar de winkel gegaan om er van ieder een te kopen. Wat een heerlijke producten zijn dit zeg! Meer over deze producten kun je in de post lezen:IMG_2737
Het is tegenwoordig opgestaan en plaatsvergaan! Maar een stoel delen gaat ook prima, haha!

IMG_2739 IMG_2746
Vorige week had ik een nieuwe softbox besteld voor mijn filmpjes via Ebay en hij zou pas ergens in november worden bezorgd. Ik was dus heel verrast toen hij deze week al werd bezorgd! De dag erna heb ik meteen een lamp besteld. Maar ik moet denk ik iets fouts gedaan hebben want de lamp is even groot als mijn gezicht… oeps! Hopelijk kan ik hem nog ruilen.

IMG_9910 copy
Deze week zag ik ineens een mooi moment om een foto te maken van mijn zusje Indy. Dit is het resultaat geworden en ik ben er echt heel erg tevreden mee. Mijn moeder vind hem ook heel mooi geworden en hij word waarschijnlijk op canvas gedrukt en hier in huis opgehangen! Dat vind ik echt super leuk.

IMG_2742
Zaterdag Had ik eerst een proefles deugden yoga. Ik had nog nooit gehoord van deze soort yoga. Het was ook heel apart maar wel lekker. Misschien dat ik er wel een abonnement op neem. Na de yoga ben ik meteen door gegaan naar mijn oma haar appartement waar Anthony al aan het filmen was voor zijn nieuwe filmproject SCHIJN. In de middag zijn we naar een psychologen praktijk gegaan om daar ook nog het een en ander te filmen. Ik heb ook nog een klein rolletje gespeeld in de video voor het praktijk. Misschien dat jullie die wel een keer mogen zien!

IMG_2744
En zondag hadden we een verjaardag van mijn andere zusje van mijn vaders kant. Zij werd 3 jaar en het werd gevierd in een school. Echt onwijs leuk. Ze mochten overal gebruik van maken. Een klas lokaal aula en de speel gymzaal. Mijn zusje vond het onwijs leuk. En was ook erg blij met ont cadeau. Natuurlijk kon er een stukje taart niet ontbreken!

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

liefs,

Melissa x.

PS. Doen jullie al mee aan de Win-actie?

Berichtnavigatie

7 gedachtes op “My Week In Pictures #42”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *