Wooninspiratie

Hoi allemaal, toen in vorige week te horen kreeg dat we dit weekend al konden gaan verhuizen naar ons nieuwe plekje inplaats van 1 Januari werd ik heel blij en enthousiast. Zo erg dat ik helemaal vol zit met ideeën voor de inrichting en ik 24/7 te vinden ben op Pinterest (het is nogal verslavend!). Het leek mij daarom leuk om jullie te laten zien wat ik en mijn vriend op dit moment allemaal hebben gevonden kwa inspiratie. Kijk je mee?


Bron: http://indulgy.com/post/u8rZoNkKR1/diy-coffee-table

We wilde al een hele tijd iets met pallets gaan doen maar we wisten niet precies wat, tot dat ik deze foto tegen kwam op Pinterest. Wat een ongelofelijk goed idee! Wij gaan hem alleen iets anders maken. We gooien 2 pallets bovenop elkaar en de tussenstukjes maken we dicht met plankjes zodat we daar tijdschriften, onderzetters of andere dingen nog kunnen leggen. We doen er ook wieltjes onder zodat we hem makkelijk kunnen verplaatsen. Onder deze salon tafel zouden we graag een vloerkleed willen hebben zoals op de eerste foto.


Bron: http://myprojectfriday.wordpress.com/2013/05/20/preview-diy-tafel/

Toen ik deze Pin zag was ik verkocht! Ik moet en zou dit ook hebben. Gelukkig was mijn vriend het daar helemaal mee eens, want het paste wel erg goed bij de salon tafel. Ook dit gaan we een stukje anders maken. We gaan er namelijk een bureau van maken. We doen beide erg veel met onze laptop: video’s editen, blogs schrijven, mailen, foto’s bewerken enzv. Daarom wilde we graag iets maken waar we beiden aan konden werken naast elkaar, op dit moment zit er namelijk een aan het bureau en de ander(ik meestal) op bed proberend te werken zonder onderuit te zakken en in slaap te vallen. Dus dit leek ons perfect! Ook de stoelen op deze foto gaan we gebruiken als bureau stoelen met daarop een klein berenvel kleedje van de Ikea. Als we een paar maanden verder zijn willen we voor aan de andere kant een bankje maken zodat als er mensen op visite komen dat we met ze allen gezellig aan het Bureau kunnen zitten.

Bron: http://www.welke.nl/photo/Loods36/Superleuk-idee-gemaakt-met-oude-veilingkistjes.1397980665

Om een beetje in dezelfde sfeer te blijven willen we ook erg veel gaan doen met deze Veiling/fruitkistjes. Wat je op deze foto ziet willen we helemaal namaken. Kistje, wieltjes eronder tijdschriften erin naast de bank zetten en klaar. Het staat denk ik ook nog eens super leuk. Ook willen we van een aantal kistjes een boeken/dvd kast gaan maken. En willen we de kratjes gaan gebruiken voor dekens naast de bank en eventueel ook nog als nachtkastje, dus weet jij ergens goedkoop veel van deze kistjes te vinden zijn we je heel dankbaar!


Bron: http://witanddelight.tumblr.com/post/42840386752/the-home-of-the-couple-behind-state-of-the-state
Bron:http://farfetchers.com/blog

Wij hebben allebei een voorliefde voor industriële lampen en we willen ze dan ook erg graag in ons eigen woonruimte. Voor boven de eettafel of het bureau zouden we graag de lamp willen op de eerste foto. Voor naast de bank de tweede. Dit kan nog veranderen aangezien we nog niet weten of we mogen boren in de muren of aan het plafond. Mocht dit niet mogen hebben we wel nog anderen ideetjes maar dit zouden we het liefste willen.

Dit zijn een paar van de ideeën en ik heb er nog veel meer maar dan zou deze post wel erg lang worden, haha. Mijn gehele Pinterest mood board kun je hier vinden: http://www.pinterest.com/melissabesteman/ideeën-voor-het-huis/

Zou jij iets van hierboven in je huis willen hebben?

Liefs,

Melissa x.

11 gedachtes op “Wooninspiratie”

  1. No Shit! Mijn vriend en ik krijgen dus echt serieus precies zo’n houten keukentafel, zo’n houten woonkamertafeltje en de lampen die je ziet op de laatste twee plaatjes. Mijn vader maakt alles zelf, op de lampen na dan 🙂 Wat leuk dat jullie ook iets voor jezelf krijgen, inrichten is zo tof! Mijn vriend en ik gaan begin januari verhuizen. Veel plezier met alles!
    x Wilmke
    http://www.winwonderland.com

    1. Oh wat super tof! Wij gaan ook alles zelf maken. Ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk bij jou uit komt te zien ^^
      Jij ook veel plezier met verhuizen in Januari!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *