Mini shoplog ❤︎ Primark & More!


Hoi allemaal, afgelopen donderdag waren ik en mijn vriend een dagje naar Amsterdam en Hoofddorp! En natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Ik ben bij de Primark en de V&D geweest. Kijk je mee?


Als eerste zag ik deze hangen toen ik binnen kwam. Het is een simpele maar super leuke blouse waarbij je aan de bovenkant een strik kan maken. Hij heeft driekwart mouwen en heeft een hele mooie kleur blauw. Hij viel me meteen op! En tot mijn verbazing was hij ook nog eens in de sale. Achteraf gezien had ik er nog een mee moeten nemen in een andere kleur!


Ik wilde ook even kijken bij de haaraccessoires omdat ik nieuwe klemmetjes nodig had voor als ik mijn haar ga föhnen of krullen. Terwijl ik daar naar aan het zoeken was zag ik ook allemaal hele leuke haarbandjes. Het was moeilijk kiezen, maar ik heb er uiteindelijk maar ééntje mee genomen. Eerst maar eens kijken of het mij staat en of ik er veel mee ga doen!


Ik ben ook nog even naar de woonafdeling gegaan omdat ik hoorde van meerdere mensen dat ze daar heerlijke kaarsen hadden. En dat klopt; wat ruiken ze lekker zeg, hmmm. Ik heb er eentje meegenomen; Sweet Vanilla & Coconut. Toen ik naar de kaarsen aan het kijken was zag in mijn ooghoek ook nog een mooi foto lijst. Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n soort lijst dus ik was super blij toen ik deze zag!


Natuurlijk ben ik ook nog even in de beauty hoek geweest. Ik wilde graag een kwast uitproberen van Primark en ik heb gekozen voor deze power en foundation kwast. Ik heb hem gisteren en vandaag al uitgeprobeerd en hij werk heel fijn. Vooral met foundation is hij erg fijn; hij smeert het geleidelijk en goed uit. Je krijgt er geen cakey effect van. Ik ben fan!

Ook ben ik nog even naar de V&D geweest in Hoofddorp omdat ik wist dat ze daar Sleek verkochten. Voor de winnares van de Sleek win-actie ging ik het palette halen die ze graag wilde hebben en natuurlijk kon ik het niet laten om voor mezelf ook een palette mee te nemen!


Blouse – €6,90 (sale).
Haarklemmen – €2,00.
Haarband – €3,50.
Fotolijst – €4,00.
Geurkaars – €3,00.
Foundation kwast – €2,00.


 Wat vinden jullie het leukste item? 

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

5 gedachtes op “Mini shoplog ❤︎ Primark & More!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *