Interieur ❤︎ Vloerkleed kiezen.

Hoi allemaal, Zoals vele van jullie weten wonen wij nu iets langer dan een maand in ons nieuwe huisje. Wij hebben veel al kunnen inrichten en we zijn al erg tevreden met wat we allemaal al hebben staan. Wel zijn er nog een paar dingen die wij zouden willen opvrolijken. Dat willen wij gaan doen doormiddel van vloerkleden. Wij komen er alleen niet echt uit (zoveel keus). En willen jullie daarom om jullie mening vragen. Kun jij ons helpen?

Zoals je op de foto hierboven ziet mist er nog iets. Ik had het gevoel dat een vloerkleed dat wel kon oplossen. We hebben besloten en niet al te duur vloerkleed te gaan kopen, aangezien we er beiden geen ervaring mee hebben en we niet willen dat hij al heel snel vies is en we het er niet uitkrijgen. Ik heb 3 kleine zusjes en de kans dat er een keer een glas drinken omgaat is erg groot. Nu nog kijken wat voor kleed we precies willen hebben. Ik zat hier en daar wat te zoeken op internet en kwam uiteindelijk uit bij Otto.nl waar ze leuke en ook niet al te dure kleden hebben, maar de keuze is zo groot dat wij het beiden niet zo goed weten, haha. Misschien dat jullie kunnen helpen?


Wel zijn we van mening dat we een Fluffy vloerkleed willen, eentje waarin je voet bijna verdwijnt als je erop staat! Maar ook daar zijn heel veel keuzes in. Wel zijn we het er over eens dat een beige vloerkleed het beste zou staan.

Helemaal links: Dit kleed is gemaakt van allemaal dikke wollen draadjes naast elkaar en heeft een hoogte van 45mm.
Midden: Deze is gemaakt van dikke wollen touwtjes en daartussen langere dunne touwtjes en heeft een hoogte van 35mm.
Helemaal rechts: Dit kleed is gemaakt van allemaal dikke wollen draadjes naast elkaar en heeft een hoogte van 25mm


Ik kon het niet laten en heb ook even bij de gewaagde vloerkleden gekeken. Tot mijn verbazing zaten er ook nog wel leuke tussen!

De linkse zou hier nooit passen bij ons in huis, maar ik vind het stiekem wel gaaf!
De middelste vind ik ook wel wat hebben voor onder de salon tafel! Hij heeft wel iets.
Het rechter kleed had ik ook wel leuk gevonden als hij wat neutrale kleuren zou hebben, maar misschien is dat ook alleen maar omdat het kleed ‘Melissa’ heet, haha!


Wij hebben ook nog twee stoelen die we willen opvrolijken. Eerst wilden we dit doen met een kussen. Maar sinds we bij de Ikea zijn geweest en ze daar schapenvacht kleedjes hebben willen we er een schapenvacht op, maar dan wel de neppe. Helaas heeft de Ikea de neppe vachten alleen in de kleur wit en niet in grijs op bruin. De witte vinden wij net iets te saai, plus dat hij niet zou opvallen op de witte stoel. Dus toen ik bij de vloerkleden aan het kijken was op de site van Otto, zag ik tot mijn verbazing dat ze de kleden daar ook hadden en ook weer meerdere soorten.


De linker is van imitatie vacht, hij ziet er onwijs zacht uit en is een heel veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Bij deze vind ik de grijze kleur het mooiste.
De middelste is echt lamsvacht, het ziet er echt onwijs mooi een super zacht uit! Wel is dit natuurlijk wat prijziger. Ook deze is in verschillende kleuren te verkrijgen, de kleur hierboven vind ik echt super mooi en zou hier echt heel goed passen. wel is dit kleed maar in een maat te verkrijgen.
De rechter is van imitatie vacht, ook deze ziet er weer onwijs zacht uit. Deze is alleen in dit kleurverloop verkrijgbaar en is ook weer in verschillende maten te bestellen. Persoonlijk vind ik het kleurenverloop echt heel leuk! Ik had zoiets nog nooit gezien in een kleed en vind het heel mooi.

Welk vloerkleed raad jij ons aan, of vind jij het leukste.

En wat vind jij van het schapenvacht kleedje met het kleuren verloop? Helemaal gaaf of heb jij liever gewoon één kleur?

Laat het ons weten!

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

3 gedachtes op “Interieur ❤︎ Vloerkleed kiezen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *