Tutorial ❤︎ 3 manieren om je kwasten schoon te maken.

Hoe vaak was jij je kwasten? Een keer per week, per maand of misschien wel per kwartaal? Ik ben op dit moment iemand die ze een keer per maand/ kwartaal wast, ik denk er gewoon niet aan! Dat is natuurlijk hartstikke slecht! Waarom? Nou dat vertel ik je in deze video. Ook laat ik 3 manieren zien om je kwasten te wassen. 1 snelle manier waarbij je je kwasten na 5 a 10 minuten meteen weer kan gebruiken. En twee grondige manieren, maar dan moet je wel een paar uurtjes wachten tot ze weer helemaal droog zijn. 

Vergeet je jezelf niet te ABONNEREN? Het is helemaal GRATIS!!

De video is een dag later dan gepland. Zoals je misschien al hebt kunnen zien op twitter was ik gisteren middag begonnen met uploaden en helaas ging dat niet zo snel, met andere worden hij is nu net pas klaar!! Ik weet niet wat er met het internet aan de hand ik hier maar ik hoop dat het snel is opgelost!

Hoevaak was jij je kwasten?

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

2 gedachtes op “Tutorial ❤︎ 3 manieren om je kwasten schoon te maken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *