The Art of… Tea, Herbs & Spices.


Hallo allemaal, sinds een korte tijd heb ik de losse thee ontdekt! Wat een uitkomst is dit voor mij zeg! Een zakje thee is voor mijn buik al snel te sterk en door losse thee te gebruiken heb ik zelf iets meer in de hand hoe sterk ik de thee maak. Ook kan ik zelf thee samenstellen met allemaal kalmerende middelen voor mijn buik. Nu koop ik de losse thee eigenlijk altijd op Amsterdam Centraal. Op zich niks mis mee, maar als het op is moet ik wel helemaal naar Amsterdam. Tot ik twee weken geleden dit winkeltje in Haarlem zelf tegen het lijf liep: het The Art of… Tea, Herbs & Spices thee winkeltje! Benieuwd naar de winkel? Lees dan verder. Bereid je voor op veel foto’s!


Toen ik deze winkel binnenstapte keek ik mijn ogen uit! Een hele winkel vol met Thee, Thee en Thee. Oke hier en daar zijn er ook andere dingen te vinden, maar thee is hier wel echt de hoofdzaak. Ik had nog nooit zo’n winkel gezien en was erg verrast. Ik had namelijk geen idee dat er zoveel verschillende soorten thee waren. In deze winkel zijn er wel meer dan 500 te koop! (WHUT!?). Daarbij zei de super aardige man in de winkel dat hij nog niets eens alle thee soorten verkocht. Maar hoe dan? Zijn er dan nog meer? Ja er zijn wel duizenden verschillende soorten thee op de wereld!


Naast de 500 soorten losse thee hebben ze in deze winkel ook de welbekenden thee zakjes. Ook van de thee zakjes hebben ze 500 soorten! Ook kun je hier terecht voor verschillende soorten honing, suiker en kruiden. Persoonlijk vind ik de winkel erg leuk ogen. Alles is tot in de puntjes verzorg en ziet er netjes uit. Je kan zelf een zakje vullen met de thee die je wilt en je bepaalt ook zelf hoeveel je neemt en dus ook wat je kwijt bent aan kosten. Leuk als je gewoon een thee soort voor een keertje wilt uitproberen.


Wat ik zo leuk vind aan deze winkel is dat je er ook terecht kunt voor allemaal thee accessoires! Thee kopjes, thee kannen en allemaal super leuke cadeausets! Zelfs voor Valentijnsdag hebben ze leuke setjes!


De winkel is mooi en overzichtelijk; je kan er rustig op je gemakje even rondkijken en als je vragen hebt kan je altijd terecht bij de vriendelijke medewerkers. We vroegen de eigenaar of hij nou echt alle thee soorten die hij had uit zijn hoofd kende. Daarop antwoorden hij dat hij inderdaad de meeste uit zijn hoofd kenden. Dat zijn er dus meer dan 500!! Toen wij 2 soorten thee hadden uitgezocht en ze bij hem kwamen afrekenen wist hij ook echt precies welke thee smaken we hadden, zonder te kijken waar we ze vandaan haalden. Erg knap als je het mij vraagt!

Het is echt de moeite waard om even een kijkje te nemen in deze winkel!
De winkel kun je vinden in de Grote Houtstraat 153ZW in Haarlem.
Ook kun je binnenkort terecht op hun website voor meer informatie: www.the-art-of-tea-herbs-spices.nl

Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan en heb twee smaken thee mee naar huis genomen. Laat mij even weten of jullie hier nog een review over willen hebben. Ik vond anders dit artikel iets te lang worden!

Drink jij liever losse thee of thee uit een zakje?

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

6 gedachtes op “The Art of… Tea, Herbs & Spices.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *