Creatief ❤︎ Snail Mail/Smashbook Shoplog.


Hoi lieve mensen, ik kreeg allemaal super leuke reacties op mijn blog over Snail Mail, daardoor leek het mij wel leuk om wat vaker blogs te schrijven rondom dit thema. Ik vond het super leuk om te zien dat velen van jullie zo enthousiast waren. Met sommige van jullie Snail Mail ik nu zelfs en dat vind ik echt heel tof! Afgelopen vrijdag ben ik even bij de Action, Hema en Bruna geweest om aardig wat knutsel dingen in te slaan. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gekocht?


Stickers kun je natuurlijk nooit genoeg hebben! En al helemaal niet als je aan Snail Mailen doet! De 5 bovenste pakjes komen bij de Hema vandaan! In ieder pakje zitten 2 vellen en ze waren van 1 euro naar 50 cent afgeprijsd, ik heb dus even flink ingeslagen. Links onderin zijn leuke stoffen stickers, vooral de schildpad vind ik erg leuk, deze komen bij de Action vandaan. Daarnaast zie je 3 kleine boekjes met allemaal stickervellen erin met het thema thee en cupcakes; echt super leuk! achter deze 3 zitten nog 3 dezelfde boekjes, dus thee/cupcake stickers genoeg voorlopig!


Naast stickers kun je natuurlijke ook geen washi tape genoeg hebben! Ik moet zeggen; ik heb er al aardig veel, maar deze kon ik echt niet laten liggen, haha. De twee bovenste komen bij de Action vandaan, links zijn wat dunnere tapes die ik nog niet had en echt super gaaf vind! De kleuren zijn ook echt mijn smaak. Daarnaast is een pakketje die ik al had, maar er een van op was die ik echt heel mooi vind dus weer opnieuw wilde hebben. Links onder zijn linten, daar wil ik ook iets heel leuks mee gaan doen samen met peperclips. Deze komt ook bij de Action vandaan. Daarnaast ligt een washi tape die helemaal bij mij past! De fototoestel tape vind ik echt onwijs gaaf en die ga ik denk ik ook heel veel gebruiken! daarbij zit ook een washi tape met allemaal wolkjes, wat ook veel bij mij past, want ik ben een aardig dromerig persoon. Deze komen bij de HEMA vandaan.


Bij de Action heb ik ook nog wat dingen gekocht om een Snail Mail of een Smashbook pagina extra leuk mee te maken. bovenaan zie je leuke figuurtjes en labels gemaakt van karton. Lijkt mij echt super leuk om deze te gebruiken voor mijn Smashbook, paar 3D plakkertjes eronder voor een leuk 3D effect. Links onder is een boek met allemaal geprint papier in een roze thema. Deze kan ik ook goed gebruiken als ondergrond papier voor mijn Smashbook. Rechts zie je een pakket met kraft papier met bijbehorende enveloppen. persoonlijk vind ik de kraft enveloppen het fijnste werken. Ik heb het gevoel dat je daarmee al je creativiteit kwijt kan!


Ook heb ik nog een paar tools gekocht. Een set Gel pennen, een hobby schaar, een pen voor  handlettering, paperclips, dubbelzijdig plakband en het Pointless Book van Alfie Deyes, waar ik echt heel benieuwd naar ben!

Denk jij nou na dit artikel wat is Snail Mail eigenlijk? Ik heb er eerder een artikel over geschreven die je hier kunt lezen: http:///2015/03/11/wat-is-snail-mail/

Zouden jullie meer artikelen willen zien over Snail Mailen, Smashbooken en Planners?

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

 

P.s. Wil jij nou ook met mij Snail Mailen? Stuur mij dan even een mailtje naar: meliszbesteman@gmail.com

 

5 gedachtes op “Creatief ❤︎ Snail Mail/Smashbook Shoplog.”

  1. Wha! Ik blijf het iets geweldig vinden. Al ken ik helemaal niet zoveel mensen om mee te snailmailen.. Misschien moet ik wel ergens een of ander oproepje plaatsen? 😉

    1. Nicky je mag altijd met mij snaaiden! Er is een site waar je oproepjes kan plaatsen http://www.snail-mail.nl Ook zijn er verschillende Facebook groepen waar je een oproep kan plaatsen! Ik hoop dat je hier wat aan hebt 🙂 Ik ga hier ook nog een aparte post over maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *