Mini Shoplog ❤︎ Home Decoration


Hoi allemaal! Ik heb vandaag een mini Home Decoration shoplog voor jullie. Zoals sommige van jullie weten ben ik eind vorig jaar gaan samen wonen met mijn vriend Anthony. We zijn nog steeds een beetje aan het inrichten. Afgelopen weken hebben we hier en daar weer wat spulletjes bij gekocht die ik jullie graag wilde laten zien. Kijk je mee?


Als jullie mijn Vlog van de verhuizing hebben gezien weten jullie dat wij een studio hebben. slapen,wonen en eten in een ruimte, wel hebben we een aparte badkamer. We wonen hier nu een half jaar en we merken dat we steeds meer hoekjes aan het creëren zijn. Eventjes gelden zagen we deze kast staan in een Facebook groep om gratis af te halen. Ik was er meteen verliefd op en wist meteen wat ik ermee wilde. Ons bed stond best wel open en bloot als er iemand langs kwam, dat wilde wij al een tijdje veranderen, maar we wisten niet zo goed hoe. Tot ik deze kast zag. De kast maakt zo’n groot verschil ik ben er ontzettend bij mee!

Toen de kast stond was hij natuurlijk nog erg leeg een saai. We zijn even samen op stap geweest om te kijken waar we de kast mee kunnen vullen.


Enjoy vind ik een heel mooi woord. Enjoy the things you do with all your heart! Ik vind het belangrijk om te genieten bij alles wat ik doe. Als ik niet kan genieten omdat ik het niet leuk vind, vind ik het belangrijk om mezelf af te vragen of het wel goed voor mij is om er mee door te gaan. Ik ben de laatste tijd heel erg bezig met wat ik leuk vind om te doen en luister naar mijn gevoel/hart. Dit soort woorden/decoraties in huis helpen mij om daaraan te blijven denken, en dan helpt het natuurlijk ook dat hij de kleur koper heeft!


Naast het Enjoy woord hadden ze bij de Xenos nog meer decoraties met de kleur koper! Zo ook deze schaal, die ik gebruik als fruitschaal. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik hem in deze kast wil hebben staan, maar voorlopig staat hij daar nog even goed!


Waxine licht houders, je hebt er nooit teveel! Toen ik deze koperen diamanten houders zag was ik meteen verkocht. Ze zijn echt onwijs leuk! En omdat ik toch al op de koperen tour was zijn ze perfect!


Vele van jullie zullen weten dat ik helemaal weg ben van uilen, alles met een uil trekt mijn aandacht en wil ik dan ook hebben. Ik hou mezelf vaak in anders zou er echt niks anders meer in dit huis staan dan uilen maar deze kon ik echt niet laten staan! Een uil met de datum, ontzettend handig, leuk en schattig!


Niet alleen de kast had wat aankleding nodig ook onze ‘slaap kamer’ was weer eend aan de buurt. Bij de Kruidvat zagen we dit mooie dekbedovertrek in de aanbieding niet te druk maar ook niet te saai. De spiegel en de vlinders heb ik voor mijn verjaardag gehad van Anthony, maar ik vind het nog wel een beetje leeg boven het bed. Heeft iemand misschien nog een idee op dat een beetje op te vrolijken?


We hadden nog geen nachtkast lampjes, en we zagen deze staan bij de Xenos die perfect bij alle andere spulletjes past!

 

Welk item is jouw favoriet?

Liefs,

Melissa ❤︎ x.

4 gedachtes op “Mini Shoplog ❤︎ Home Decoration”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *