Personal ❤︎ Terugblik op de doelen van 2016

Hoi allemaal, vandaag wil ik graag met jullie terug blikken op mijn doelen van 2016, wat heb ik gehaald en wat niet. Ieder jaar maak ik een Vision bord. Ik blader dan alle tijdschriften door en alles wat mijn aandacht trekt haal ik eruit om vervolgens op te plakken. Het vision bord zet ik dan op een plek waar ik er vaak en gemakkelijk naar kan kijken. Dit zorgt er dan bewust en onbewust voor dat het vers in mijn geheugen blijft waardoor je het ook gemakkelijker kan waarmaken. Benieuwd wat mij er allemaal uitgekomen is van mijn vision bord van 2016? ik ga het je hieronder vertellen! 

❤︎ Om te beginnen zie je links bovenaan een Quote. Deze Quote heb ik het afgelopen jaar veel toegepast. Niet alleen in mijn dagelijks leven, maat ik vertelde hem ook veel aan anderen die er wat aan zouden kunnen hebben. Ik vond het echt een eye opener!

❤︎ Home Sweet Home en het plaatje met de caravan hebben eigenlijk hetzelfde waargemaakt. Ik had de individueel opgeplakt maar achteraf komen we nu uit bij hetzelfde. Wij zijn afgelopen jaar februari verhuisd naar een nieuwe plek wat voor ons echt een verademing was. Ik heb nog nog nooit zo fijn en thuis gevoeld in een huis. Oke er zijn hier en daar wat minpunten, maar ik vind het heerlijk om hier te wonen; de omgeving geeft je echt een camping gevoel, vooral de tuin.

❤︎ Zet jezelf op nummer een. Dat is iets waar ik nog steeds moeite mee heb. Mijn hele leven denk ik eigenlijk al altijd eerst aan de ander, daardoor overbelast ik mijzelf snel. Het afgelopen jaar heb ik steeds meer nee durven zeggen en heb ik ook steeds meer voor mijzelf gekozen. Ik hoop dat dit jaar alleen nog maar meer te leren.

❤︎ Dan zie je een plaatje van een persoon op het stand in je Yoga/Mediatie houding. Dit heeft letterlijk plaats gevonden. In juni heb ik namelijk meegedaan aan de nationale Yogadag op strand Zandvoort. Dat was een hele bijzondere en mooie ervaring en absoluut iets wat ik nog een keer zou willen doen!

❤︎ Je ziet ook nog een klein fotootje van een auto, een mini met open dak. Dit is echt mijn droom auto, helaas konden we deze nog niet bekostigen maar hebben we wel een auto gevonden die er wel een beetje op leek. Wij hebben in juni namelijk een Twingo gekocht met een dakje dat open kan. Klein maar een hele fijne auto. Vooral als je angstig ben in de auto en wat ruimte en frisse lucht nodig hebt is het heel fijn!

❤︎ Hier en daar zie je ook wat veren, hartjes boom, sieraden en edelstenen. Dit heeft allemaal te maken met de producten die ik op dit moment maak; dat zijn namelijk Levensbomen en Orginite piramides. in eerste instantie plakje ik het allemaal op omdat mijn aandacht erop viel ik wist dus nog niet precies waarvoor. Maar ik weet zeker dat het voor mijn handgemaakte producten staat die ik afgelopen jaar heb ontwikkeld. Nieuwsgierig? Je kunt ze hier bekijken.

❤︎ In het midden zie je ook een plaatje met een hond in het bos. Anthony en ik wilde al enige tijd een hond, zeker nu we op een prachtige plek zijn komen te wonen en het ook kon. Ik deed al een tijdje honden oppas wat ontzettend leuk was, maar wilde toch graag een eigen hond. Ik zat op Facebook te struinen toen ik opeen een deelactie zag van Angels For Loveland met een oproep voor gastgezinnen. Meteen wist ik, dit is het, dit moet ik doen! Inmiddels hebben wij onze hond Gipsy geadopteerd en is ze al bijna een jaar bij ons. Mocht je geïnteresseerd zijn in haar hele verhaal, hier heb ik er een artikel over geschreven.

❤︎ Als je goed kijkt zie je meerdere keren herten voorbij komen op het bord. Dit heeft een goeie betekenis; een hert is namelijk mijn krachtdier. Een krachtdier is het dier wat jou helpt op je spirituele pad en je beschermt. Als jullie het leuk lijken kan ik wel een keer een artikel schrijven over mijn krachtdier en de ontmoeting daarvan. Het hert betekend in ieder geval heel veel voor mij en daarom is het ook het symbool voor mijn eigen bedrijfje, genaamd Cervus Vigor, waar ik mensen Reiki geef en handgemaakte spullen verkoop. In 2016 ben ik hierin heel erg gegroeid; waar ik ontzettend trots op ben!

❤︎ Als laatste wil ik graag boeken met jullie bespreken. Want ook dit heeft een grote rol gespeeld in 2016. Mijn liefde voor boeken is het afgelopen jaar onwijs gegroeid! Ik las er maar liefst 25, wat voor mij erg veel is en richtte samen met Anthony (mijn vriend). Happy Reads op. Een maandelijkse boekenbox met iedere maand een spiritueel of een feelgood boet en tot wel 5 kleine extra’s. Zoals bijvoorbeeld een edelsteen, boekenlegger en/of thee. Dit is iets waar ik naast Cervus Vigor zo ontzettend blij van word en ik hoop het nog lang te mogen doen!

Dat waren alle punten die ik met jullie wilde bespreken, ik kan over ieder plaatje wel iets vertellen, maar dan zou het wel een heel lang artikel worden, haha! Binnenkort laat ik jullie middels een video op mijn youtube kanaal mijn vision bord zien voor dit aankomende jaar. Als je benieuwd bent wat ik daar allemaal op heb geplakt en wilt weten wat mijn achterliggende gedachten erachter is zou ik zeker mijn blog in de gaten houden!

Welke doelen zijn jullie allemaal gelukt in 2016?

Veel Liefs,

Melissa ❤︎ Xx.

2 gedachtes op “Personal ❤︎ Terugblik op de doelen van 2016”

  1. Hej Melissa, leuke website heb je! Ik heb zelf ook een visionbord gemaakt. Het maken van het bord alleen al is leuk om te doen:) Er zijn zeker al dingen uitgekomen die er opstaan. Zelf hou ik ook erg van lezen en ben altijd op zoek naar inspirerende en spirituele boeken.
    Succes met je eigen bedrijfje:) Liefs Sam

    1. Hoi Sam, dankjewel! Ik vind het maken altijd zo leuk. Je bent er wel een tijdje mee bezig maar dat maakt dat het leuk is!
      Wat tof dat er bij jou ook al dingen zijn uitgekomen! Veel Liefs, Melissa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *