Boeken ❤︎ Favorieten boeken van 2016

Hoi hoi, ik wil het graag met jullie hebben over de favorieten boeken van 2016 die ik gelezen heb. In deze video vertel ik jullie welke boeken ik allemaal gelezen heb en hoeveel sterren ik ze geef. Ik heb er vier uitgehaald die mij goed zijn bijgebleven en daar ga ik vandaag over vertellen. 

Als eerst wil ik jullie even mee geven dat ik ze op willekeurige volgorde heb gezet. het is dus niet zo dat ik de eerste die ik noem ook de beste vind. Ik noem ze gewoon door elkaar aangezien die mening over welke de beste is iedere keer weer veranderd.

❤︎ Een groot favoriet van 2016 was de Selectie serie van Kiera Cass. Ik heb de gehele serie in 2016 gelezen en bij het eerste boek was ik meteen verliefd en zat ik er helemaal ik. Het is lekker luchtig geschreven waardoor je er snel doorheen komt. Je kunt je goed inbeelden en inleven in het verhaal. Het hele wereldje ben ik van gaan houden. Als je de serie nog niet gelezen hebt is dit zeker en aanrader!

❤︎ Liever met Lef geschreven door Blogster Dagmar Valerie is echt een groot favoriet van mij. Ik hou ontzettend van haar schrijfstijl en ze weet mij altijd weer op te vrolijken. Zo ook met haar boek. De opdrachten die erin staan vond ik ook ontzettend leuk!

❤︎ Sterrenstof geschreven door Krystal Sutherland is denk ik wel echt het favoriete boek dat ik in 2016 gelezen heb. Het verhaal is fantastisch, ook al is het best een treurig verhaal. Hoe de familie en vriendschap banden omschreven worden vind ik gewoon heerlijk. Ik kon mij erg goed plaatsen in de personages en heb vaak in een deuk gelegen tijdens het lezen. Het is een ontzettend mooie en realistisch verhaal.

❤︎ The Perks of Being a Wallflower geschreven door Stephen Chbosky. Ook weer een mooi en realistisch verhaal. Toen in ergens in november samen met Anthony de film weer een keek (was voor mij de 3e keer voor hem de 1e) was ik weer heel erg getrokken tot het verhaal. Ik besefte me weer dat er ook een boek van was en dus bestelde ik die meteen nadat de film was afgelopen. Ik wist toen niet eens dat het verhaal eigenlijk bestond uit allemaal brieven die Charlie schreef. Ik vond dit zo vernieuwend en tof dat hij nu echt tot mijn favorieten behoord.

Wat was jou favoriete boek die je las in 2016? 

Veel Liefs,

Melissa ❤︎ Xx.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *