Boeken ❤︎ Liefdesroep

Hoi lieverds, vandaag heb ik voor jullie een recensie van Liefdesroep, geschreven door Hannah Cuppen, een boek dat je uitnodigt je liefdesroep te volgen. Hij dient als richtingwijzer naar een vervuld leven. Durf jij het aan? Lees in dit artikel mijn mening! 

Over Liefdesroep:
Ik Liefdesroep beschrijft Hannah Cuppen de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. Voor deze uitdaging stond zij zelf ook met het schrijven van haar succesvolle boek Liefdesbang. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling. In Liefdesroep vertelt Hannah hoe zij geraakt wordt door haar ontmoeting met Helena van Engelen. Helena volgde de roep van haar hart en zette haar droom in de wereld door een thuis te bieden aan de verlaten kinderen van Peru. Door het zien van dit voorbeeld werd Hannah zich bewust van de achterliggende principes die werkzaam zijn als mensen de sprong van angst naar liefde maken en gehoor geven aan de roep van hun hart: liefdesroep.

Over Hannah Cuppen:
Hannah Cuppen werkt als therapeut, trainer en auteur. In haar eerste boek Liefdesbang verbindt Hannah haar persoonlijke ervaring met haar therapeutische deskundigheid. Door deze combinatie maakt zij het universele thema van verlatingsangst en bindingsangst inzichtelijk en toegankelijk voor iedereen.

Mijn mening:
Allereerst vind ik de vormgeving van het boek echt onwijs mooi, zowel de binnenkant als de buitenkant van het boek. Ondanks dat er een verhaal zit in het boek is het boek toch meer praktisch aangelegd er word veel uitgelegd met hier en daar een aantal plaatjes die ik erg behulpzaam vond. Dit is het eerste boek dat ik van Hannah heb gelezen en ik vond het erg fijn om te lezen. Ze legt je alles goed uit en laat je de dingen inzien. Het verhaal van Helena van Engelen raakte me diep, en mooi voorbeeld van een prachtig persoon die haar liefdesroep heeft beantwoord. Het boek staat vol met praktische tips en vragen die je in een schriftje kunt beantwoorden. Dit vond ik zelf een hele fijne toevoeging; sommige vragen waren wat lastiger te beantwoorden dan de anderen en er zijn zelfs vragen die ik nog niet heb beantwoord. Ik merk wel sterk dat je door deze vragen aan jezelf te stellen je meer over jezelf en je verlangen (liefdesroep) te weten komt. De vragen zetten je hard aan het denken en dat is goed. Ik merk dat ik stapje voor stapje meer te weten kwam over mezelf en daar ben ik Hannah heel dankbaar voor. Ik wist de grote lijnen van mijn liefdesroep al, maar nu kan ik stukje bij beetje mijn liefdesroep gaan invullen! Kortom; Ben jij opzoek naar je liefdesroep of ben je bang om naar je liefdesroep te luisteren dan raad ik je dit boek zeker aan, prachtig boek om je hierbij te helpen!

Ik geef Liefdesroep ★★★★☆

Zou jij graag je liefdesroep willen vinden?

Veel liefs,

melissa ❤︎ Xx.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *