Beautylisz wordt Happylisz!

Yes! Het is eindelijk gebeurd! Beautylisz is Happylisz geworden! Waarom heb ik deze switch gemaakt en hoe gaat het dan nu verder? Ik ga het jullie allemaal uitleggen, want er gaat een hoop veranderen! 

Waarom heb ik de naam veranderd naar Happylisz?

Ik liep al enige tijd met het idee de naam te veranderen. Beautylisz heb ik toen der tijd gekozen omdat ik mij veel bezig hield met uiterlijke beauty: make-up, kleding, haar en alles daar omheen. Echter is mijn interesse voor make-up niet meer zoals het was, ik draag vaker geen make-up dan wel en houd mij veel meer bezig met innerlijke beauty, spiritualiteit en boeken. Dus wilde ik graag mijn blog veranderen, maar alleen andere artikels schrijven vond ik niet genoeg. De naam zat mij niet meer lekker. Als mensen de naam van mijn blog en youtube zien denken ze eigenlijk gelijk aan make-up. En dat snap ik best, want in eerste instantie ging mijn blog daar natuurlijk ook over. Doordat mijn blog nog de naam Beautylisz had, had ik veel minder zin om te schrijven. Ik had heel veel inspiratie, maar had het gevoel dit niet te kunnen uiten onder de naam Beautylisz. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik dus ervoor gekozen om de naam te veranderen, ik hoefde absoluut niet lang na te denken over een nieuwe naam; deze was mij al heel snel duidelijk. Ik wil namelijk mensen met mijn artikelen beter laten voelen. Ik wil dat jullie van mijn artikelen kunnen leren, een lach opzetten of kunnen genieten van de dingen waar ik mij mee bezig houd. Dan is Happylisz natuurlijk de perfecte naam!

Wat gaat er veranderen?

Om te beginnen is natuurlijk de naam veranderd, en ik hoop dat jullie die allemaal net zo tof vinden als ik! Daarnaast gaan mijn blog onderwerpen veel veranderen. Ik zal veel meer persoonlijke post gaan plaatsen. Ik ga het meer over spiritualiteit hebben en mijn persoonlijke groeiproces. Ik zal artikelen gaan plaatsen met veel uitleg over bijvoorbeeld krachtdieren, engelen enzv. Ook lijkt het mij leuk eens in de zoveel tijd een kaartreading te doen in het algemeen, maar ook voor mij persoonlijk, zodat jullie wat meer over mij te weten kunnen komen. Verder zullen er boekrecensies verschijnen en nog veel meer! kortom ik ga mij volledig aan jullie openstellen en alles delen wat ik leuk vind en waarvan jullie kunnen leren!

Hoe vaak zal er een artikel online komen?

Dit zal voor mij puur op gevoel gebeuren. Ik wil namelijk niks afraffelen en vind het ook belangrijk dat ik er goed de tijd voor neem en dat ik volledig achter mijn artikel sta. eigenlijk een beetje niks moet, alles mag. Ik wil mij niet verplicht gaan voelen. Er zal dus een artikel verschijnen als ik er klaar voor ben. De ene keer wat meer in een week dan de andere week.

Ook zullen er weer video’s verschijnen op mijn YouTube kanaal. Dit zal minimaal 1 maal per week zijn en soms natuurlijk wat leuke extra’s!

Ik hoop dat jullie er weer net zoveel zin in hebben als ik! Als jullie suggesties hebben voor artikelen of een vraag stel ze gerust! 

Veel Liefs, Melissa.

❤︎ Namasté ❤︎ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *