Personal ❤︎ My Week in Pictures

Hoi allemaal! Vandaag ga ik met jullie mijn afgelopen week bespreken in foto’s. Ik heb mij veel bezig gehouden met spiritualiteit en persoonlijke groei en dat is ook heel goed terug te zien in de foto’s! benieuwd hoe mijn week eruit zag? Kijk gauw verder! 

Op maandag begin ik altijd met het leggen van orakel kaarten. Dit doe ik om meer inzicht te krijgen in de week die eraan zit te komen. De inzichten die ik krijg schrijf ik allemaal op in een schriftje die ik er dan in de loop van de week er iedere keer even bij pak om te kijken waar ik mij die dag bewust van moet zijn. Aan het einde van de week kijk ik dan welke inzichten mij het meest geholpen hebben en wat ik er verder nog uit kan leren.

Dinsdag was voor mij een hele speciale dag. Ik had op Facebook een oproep geplaatst op mensen geïnteresseerd waren in een persoonlijk kaartje. Tot dan toe had ik alleen nog maar kaartjes gelegd voor mijzelf, mijn vriend, mijn ouders en een aantal vrienden. Ik had niet veel reacties verwacht, maar tot mijn verbazing mocht ik voor maar liefst 11 mensen een kaartje leggen! Wauw, ik heb veel positieve reacties ontvangen en ook veel kunnen leren.

Woensdag werd ik gebeld door mijn liefste vriendinnetje dat haar opa het spijtig niet gehaald had. Zij vroeg mij of ik voor haar een levensboom kon maken die ze de dag daarna in de kist kon meegeven aan haar opa. Ik ben gelijk aan de slag gegaan en deze prachtige boom is het resultaat ervan!

Donderdag maakte Anthony een foto van ons dieren-vriendinnentje en tot onze grote verbazing was zij omringd door allemaal prachtige orbs! Wat zijn orbs vraag je je dan af? Dit zijn kort gezegd energiebolletjes of zielen die even op visite komen en zich kenbaar maken. Prachtig!

Sinds donderdag mag ik mij Kundalini Reiki master noemen! Hier ben ik echt ontzettend blij mee en kan niet wachten om deze prachtige energie door te geven en mensen in te wijden!

Vrijdag kwam er een prachtige bestelling binnen van Dyona! Haar webshop staat vol met prachtige edelstenen en nog veel meer! Zeker even een kijkje waardig.

Het weekend zijn wij druk bezig geweest om alle goodies kaar te maken die in de Happy Reads box komen van aankomende maand, die deze week alweer verzonden worden. Ik ben ontzettend benieuwd wat iedereen van deze box gaat vinden, want stiekem is dit toch echt wel een beetje een favoriet. Vooral het boek heeft erg veel bij mij los gemaakt en ik hoop dat hij hetzelfde effect heeft op iedereen die de box ontvangt! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? We hebben nog een paar boxen over: www.happyreads.nl

Zondag was een heerlijk relaxt dagje en had ik weer even tijd om me te verdiepen in de orakel kaarten. Deze dag had ik de elfen om hulp gevraagd voor een algemene legging waaruit mensen zelf op gevoel een kaart konden kiezen. Dit doe ik wel vaker en gebeurd onder andere via mijn Instagram account. Ben je benieuwd hoe ik dit precies doe en zal je zelf ook wel eens een kaart willen kiezen? hier is een link naar mijn Instagram account: https://www.instagram.com/m3lisz/

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Veel liefs,

Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *