Video ❤︎ Orakelkaart leggen voor Maart

Hoi allemaal, vandaag heb ik een speciale video voor jullie. Ik heb vandaag voor jullie een orakelkaart gelegd voor de maand maart. Deze kaart geld voor iedereen die er zich tot aangetrokken voelt! Benieuwd welke kaart het is en welke betekenis hij heeft? Ik vertel het je in deze video, veel kijkplezier! 

Betekenis van de kaart van maart: Beweging – Beschermengel.

Dit is een boodschap over beweging – heel waarschijnlijk betekent het dat je binnenkort gaat verhuizen. Je hebt deze mogelijkheid al overwogen, en dit is de bevestiging van het idee. De engelen zullen je helpen een prachtig nieuw huis te vinden, ook met de details van het achterlaten van je huidige woonplaats. Geef alle zorgen hierover in de handen van boven, en heb vertrouwen dat er gezorgd zal worden voor de financiën, familieaangelegenheden, en al het andere.
Dit is ook een boodschap om meer lichaamsbeweging te nemen. De engelen vragen je om momenten vrij te maken in je leven voor meer fysieke beweging. Je kunt bijvoorbeeld op muziek gaan dansen of wiegen, gymnastiek doen, wandelen, met je kinderen spelen enzovoort.
Dit bewegen helpt je om een nieuwe start te maken. Het zal je in aanraking brengen met fantastische nieuwe mensen, ervaringen en kansen. Dus geef alle zorgen over veranderingen die dit met zich meebrengt over in de handen van god en je beschermengelen.

Neem deze kaart goed in je op, en denk er deze maand af en toe een aan terug. Aan het einde van de maand zal ik op deze kaart terugkomen en op mijn blog vertellen wat deze kaart persoonlijk voor mij heeft betekend!

Zouden jullie het leuk vinden als ik dit vaker ga doen? 

Veel liefs, Melissa!

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *