Review ❤︎ Retroprints van Fotofabriek

Hoi allemaal, vandaag heb ik voor jullie in samenwerking met Fotofabriek.nl deze super leuke retroprints! Ben jij benieuwd wat ik van de prints, de bestelling en de levering vind? Ik ga het je allemaal vertellen! 

Toen Fotofabriek mij vroeg voor een samenwerking was ik meteen enthousiast! Wat een leuke prints zijn het. Perfect om te delen op je social media kanalen en op te hangen in je kamer. Ze geven je echt het oude polaroid idee. Met deze prints kun je heel gemakkelijk jou favoriete Instagram foto’s laten drukken. Met de online editer kun je heel gemakkelijk je foto’s inladen en ze bewerken naar jou smaak. Zo kun je bijvoorbeeld ook tekst of stickers invoegen. De editor geeft ook heel gemakkelijk aan of je foto wel scherp genoeg is, zo kom je thuis niet voor verassingen te staan als een foto wat minder goed is afgedrukt, heel handig! Het bestel proces loopt snel en soepel en alles is goed duidelijk. Je kunt zelfs een account aanmaken en je werk in de editor opslaan zodat je eventueel later nog verder kunt gaan.

Na 2 werkdagen heb jij je eigen ontworpen retroprints in huis. Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de prints; ze zijn goed scherp, en de kleuren komen ook erg mooi uit. Het papier is niet te stevig maar ook niet heel dun; eigenlijk perfect! Ik heb nog een wat lege muur in de woonkamer, ik ben van plan ze daar op te gaan hangen! Als ze hangen zal het wel voorbij komen in de My Week in Pictures!

Ze hebben verschillende soorten retroprints. Zo hebben ze het ‘normale’ polaroid formaat die je dus gemakkelijk ergens kunt ophangen of in een plakboek kan plannen, en ze hebben een groter formaat die van stevig karton is gemaakt zodat je hem op een plankje of in de kast kunt neerzetten. Hierboven zie je op de foto’s het verschil tussen grootte en dikte.

Ik ben super tevreden over deze prachtige prints en ga zeker nog meer retroprints maken om op te hangen en in mijn foto plakboek te plakken. Ik wordt er ontzetten vrolijk van als ik er naar kijk! Hier kun jij jou Retroprints maken!

Kenden jullie deze Retroprints al?

Veel Liefs,

Melissa ❤︎ Xx.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *