Personal ❤︎ My Week in Pictures

Hoi allemaal, er is weer een nieuwe week aangebroken dus het is weer tijd voor een My Week in Pictures! Benieuwd wat ik deze week allemaal heb uitgespookt? Ik vertel het je allemaal hier! Veel lees plezier.

Maandag begon ik weer met een ronde persoonlijke orakelkaarten voor mensen! Wat vind ik dit toch mooi om te doen, mooi om te zien en te horen hoe het mensen kan helpen!

Dinsdag had ik mijn allereerste Atlas behandeling. In totaal krijg ik er twee. De laatste/tweede behandeling vind plaats op 14 maart, waar ik ook heel erg benieuwd naar ben. Als ik allebei de behandelingen gedaan heb ga ik er zeker een artikel over schrijven om te laten weten hoe mijn ervaring ermee was.

Woensdag was de dag om alle Happy Reads boxen in te pakken en te verzenden naar de klanten! Dit vind ik altijd zo leuk om te doen. En wat een prachtige box is dit!

Donderdag was het weer tijd voor de prachtige bloemen van Bloomon. Wat ben ik toch blij met hun! Mijn abonnement heb ik al vanaf september en ik heb nog nooit iets te klagen gehad, ze zien er altijd prachtig uit!

Ik ben de laatste paar weken weer lekker veel wierook aan het roken, ik word hier altijd heel rustig en vrolijk van, en niet te vergeten ruikt het natuurlijk ook nog eens heel erg lekker! Ze lekker als je kleding of kussen ernaar ruikt, hmmm.

Dit is de Happy Reads box van deze maand! We zijn zo blij met het resultaat van deze box. De reacties zijn ook allemaal heel leuk en positief! Zie jij dit nu en denk je: Hé dat ziet er leuk uit! Er zijn nog een paar boxen over, kijk hier voor meer informatie!

Lang zal Gipsy leven, lang zal Gipsy leven! Zondag was ons honden vriendinnetje jarig, ze is alweer 4 jaartjes jong! Om dat te vieren hebben we voor haar een leuk honden spelletje gekocht waarbij ze ‘opzoek’ moet gaan naar de koekjes. Ze had al heel snel door hoe dit werkte dus misschien moeten we de volgende keer even kijken naar een moeilijker spelletje!

Het weekend was voor ons erg druk. Mijn zusje en mijn opa waren jarig geweest en dit moest natuurlijk gevierd worden. Mijn zusje vierde het op zaterdag en opa op zondag. Ondanks dat ik al bijna 3 maanden niet meer uit mijn eigen huis en tuin was gekomen door mijn angststoornis wilde ik wel graag gaan, het heeft me veel moeite en energie gekost maar uiteindelijk is alles helemaal goed gegaan en ben ik hartstikke trots op mezelf dat ik dit heb kunnen doen! Nadat wij zondag thuis kwamen was ik wel heel erg moe dus hebben we lekkere ontspannende dingen gedaan; ik ben weer een stuk verder gekomen in Cinder van Marissa Meyer en Anthony heeft na lange tijd weer eventjes lekker muziek gemaakt op zijn keyboard!

Hebben jullie een fijne week achter de rug?

Veel Liefs Melissa,

❤︎ Namasté ❤︎

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *