Spiritueel ❤︎ Orakelkaart voor Internationale vrouwendag

Happy International Womensday! Vandaag vieren we de prachtige bijdragen van vrouwen aan onze wereld en onze toekomst. Ik vond dit wel een mooie moment om een kaartje te leggen uit het Godinnen Orakel deck. Benieuwd welke kaart het is geworden en wat ze ons willen meegeven vandaag? lees snel verder! 

 Kaart voor Internationale vrouwendag:

Groene Tara: Begin te delegeren – “vraag anderen (ook mij) om je te helpen, in plaats van te proberen altijd alles zelf te doen.”

Boodschap van Groene Tara: Wij zijn heel snel geneigd alles zelf te willen doen, alles zelf te beslissen en we willen het liefst allemaal een echte powervrouw zijn die alles tegelijk kan doen. Zet dit uit je hoofd en aanvaard alle hulp die je kan krijgen. Door er vermoeid en als een wrak bij te lopen doe je anderen, maar vooral jezelf, geen plezier. Je mag om hulp vragen, om te zorgen dat je tijd voor jezelf overhoudt, voor overdenking en voor rust. Echt! Probeer het maar, je zal versteld staan wie jou allemaal wilt helpen. Accepteer deze hulp lieverd!

Betrap jij jezelf er op een echte powervrouw te willen zijn? 

Veel Liefs, Melissa

❤︎ Namasté ❤︎

 

1 gedachte op “Spiritueel ❤︎ Orakelkaart voor Internationale vrouwendag”

  1. Pingback: Personal ❤︎ My Week In Pictures - Happylisz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *