Personal ❤︎ My Week In Pictures

Hoi lieve mensen, leuk dat jullie er zijn! Vandaag heb ik een My Week in Pictures voor jullie. Deze week ben ik lekker veel buiten geweest en heb ik weer kunnen genieten van de orakel kaarten! Dit was mijn week.

Maandag begon goed met lekker weer, ook al was het nog wel een beetje fris, ik heb heerlijk buiten kunnen zitten en heb uiteindelijk Cinder van Stephanie Meyer uit kunnen lezen!

Gipsy was even lekker aan het chillen! Want na dat je intensief getraind en gespeeld hebt is dat natuurlijk wel nodig!

Woensdag was het international womansday, een mooie gelegenheid om een kaartje te leggen voor alle vrouwen! Ben je nieuwsgierig naar de betekenis van deze kaart? Je kunt het in dit artikel lezen!

Afgelopen week had ik heel sterk het gevoel dat ik iets moest gaan doen met de volle maan van 12 maart. Dus was ik begonnen met het schrijven van een artikel. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik er misschien wel een rubriekje van ga maken! Ik ben al een tijd erg geïnteresseerd in de maan en haar energie en ben ook van plan hier meer in te gaan leren. Ik heb al een cursus op het oog! Het artikel over de maan van 12 maart kun je hier lezen.

Zaterdag was het tijd om de kas helemaal klaar te maken voor het moestuin seizoen. We hebben alles eruit gehaald en weer nieuw ingedeeld. Het staat nu zelfs beter dan voorheen, we kunnen nu gezellig naast elkaar staan en samen bezig zijn in de kas, eerst kon dit niet. We zijn al begonnen met het zaden van een aantal groentes zoals: Rode biet, radijs, rucola en nog veel meer. We kunnen niet wachten om dat allemaal weer te zien groeien!

Zondag was een prachtige dag! Ik was heel vroeg wakker (07:30) voor mijn doen en besloot er een lekkere rustige ochtend van te maken met een wandeling in de natuur. Ik voelde me weer helemaal verfrist na de wandeling! De rest van de dag hebben we lekker buiten gezeten lekker kunnen klussen met de buren en nog wat kunnen lezen. Het was een prachtige dag!

Hebben jullie ook van het heerlijke weer genoten?

Veel Liefs, Melissa.

 Namasté

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *